Motocross vagy Downhill MTB? Melyiket érdemes magyarországon elkezdeni? Melyikhez milyen lehetőségek vannak itthon?
"80km/h DH biciklivel lejton. Mentel te mar az eletedben 80km/h-val? Valoszinuleg nem, ha ekkora baromsagokat irsz."
Ezt írtad. Ebből arra következtettem, hogy nem hiszed el, hogy egy biciklivel lejtőn lehet 80-al menni. Erre én belinkeltem egy videót, amin lejtőn megy valaki 135-el, mert képzeld, a sípálya is lejtő. :D Arra nem tértél ki, milyen lejtőre gondolsz, innentől kezdve ne mondjad rám hogy selejt.
"Neveket kérek"
Hmm, például Loic Bruni és Marine Cabirou is rengeteget motorozik, ők professzionális versenyzők DH-ban, világbajnokok is voltak már. Vagy ott van Fabio Wibmer, aki ugyan nem igazán versenyzik már, de a bicikli mellett a motocross-t is nyomatja ő is. De ha ennyire érdekel az MX és a DH kapcsolata, akkor kérdezd meg Liszi Attilát (az eddigi legsikeresebb magyar DH versenyzőt) erről, ő is egyszerre nyomja mindkét sportot elég magas szinten.
"Olvasgass egy kicsit, ha viszont csak a videókból tanulsz (ha egyáltalán tanulsz, ennyi ésszel..)"
Hát a beleolvasásig nem jutottam el, mert az első kép amit megláttam, azon egy V-fékes bicikli volt.... Komolyan ember? :DD Ugye tisztában vagy vele, hogy V-féket a pár tízezer forintos vackokra tesznek, nem igazi montikra? Innentől kezdve nem igazán akartam beleolvasni. Egy modern 4 dugattyús hidraulikus mtb féket még az elektromos motorokon is előszeretettel alkalmaznak.
"Olvasgass egy kicsit, ha viszont csak a videókból tanulsz (ha egyáltalán tanulsz, ennyi ésszel..)"
De ez hol hipotézis te hülyegyerek? XD Kövess már be pár profi dh versenyzőt instagramon, rengetegnek a profilján fogsz motocrossos tartalmat is látni..
"hipotéziseket állítasz, hogy MTB-sek motokrosszoznak "edzés""
Az utolsónál ezt akartam bemásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!