Nagyon olcsón kéne 18 kg körüli KETTLEBELL. Honnan tudnék szerezni?
Figyelt kérdés
Legjobb lenne ingyen!!2010. aug. 4. 22:29
1/7 anonim válasza:
Haha!! Ahogy elnéztem sehonnan... Még a használtak is annyiba kerülnek majdnem, mintha újonnan vennéd (és alig van használt eladó...) mondjuk érthető, mi baja lenne a használattól? Ingyen meg csak akkor kapsz, ha öntesz vagy hegesztesz magadnak... Elég esélytelennek néz ki, de ha találsz olcsón (ingyen ?!?) akkor engem is érdekel!
2/7 anonim válasza:
Te most hülyéskedsz? Sportboltban 20 kg-s 20 ezer körül van. Vaterán 10-15 között. De miért nem eszkábálsz súlyzót házilag? Elég lenne a rudat megvenni hozzá..
3/7 anonim válasza:
Felejtsd el . Vagy szabadíts fel rá egy kis lóvét , vagy hagyd a francba
4/7 anonim válasza:
Előzőnek mondom, hogy a kettlebellel kicsit összetettebb edzésprogramot lehet kialakítani... nem csak egy rúd súlyokkal!
5/7 anonim válasza:
Én tudok egyet 16kg 5000 valahányszáz forint. A 24 kg-os 6-7ezer közt. Debrecenben.
Ha érdekel, írj privát üzenetet! :)
6/7 anonim válasza:
utolsónak írom, ha még megvan, érdekelne, küldtem privit, de még nem kaptam tőle választ.
7/7 anonim válasza:
az ingyenre lenne egy olyan ötletem, hogy csinálsz egy tölthető formát, szerzel vmi üreges formát, mondjuk egy motor tankjá, ráheggesztesz egy fogantyút, megtöltöd homokkal, vagy esetleg veszel vasport, az annyira nem drága.
Talán még jobb is mint a sima, mert a stabilizáló izmokat keményen dolgoztatja, mert a homok lötyög benne, sztem egy ilyenből egy 14 kilós is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!