Miert ilyen negativak a boxolok, ha egy laikus almodozik?
Figyelt kérdés
Gondolom, nem en voltam az elso es utolso sem, aki mar nem gyerekkent akart belekezdeni a boxba nagy tervekkel, de mikor ezt meghallottak boxolok, akik regota csinaljak, elkezdtek folenyeskedve lebeszelni rola, hogy eselyed sincs. 13 evesen boxoltam egy evet, nagyon tehetsegesnek velt az edzo, de akkor abbahagytam, es 21 evesen ujra szerettem volna kezdeni, nagy terveim voltak ezzel kapcsolatban, de minden boxolo le akart beszelni, akiknek elmondtam. Ez csak motivalt,ugy voltam vele, akinek tehetsege van hozza, hiaba a tobb eves hatrany, hamar behozza a tehetsegtelenebbekkel szemben. Le is mentem edzesre, lattak ugyes vagyok, ossze is raktak kesztyuzni az egyik nagy buszkesegukkel, aki orszagos bajnoksagon helyezest ert el,es ugy megvertem, mint a lovat. Megis igaz az, hogy aki erre szuletett, es fiatal, sosem keso neki belekezdeni.2020. júl. 22. 19:46
21/22 A kérdező kommentje:
Komolyan attol erzed magad kemenynek, hogy neten hivogatsz ki ismeretlen embereket verekedni ismeretlenul? Huzzal mar innen.
2020. júl. 29. 15:19
22/22 anonim válasza:
A box egy technikai sport. Plane napjainkban. Ha 20 evesen kezded el kb 100%az eselye hogy nem lesz beloled olyan bajnok mint amilyet elkepzelsz, mert a bajnokok azok lesznek akik szintugy tehetsegesek mint te csak 6-8-10 eves koruk ota heti 5x edzesre jarnak. Es a tehetseguk melle egesz eletukben lesz 10 ev elonyuk veled szemben, de ettol nem kell elkeseredni, el lehet kezdeni 20 evesen is, sot el lehet jarni amator versenyekre is idovel es lehet szep eredmenyeket elerni. Nem tudom a lovat hogy szokas megverni, de aki 20 evesen OB-n top helyezest er el azt nem nagyon lehet egy sparring alatt bucira verni, mert meg ha latja is hogy erosebb, gyorsabb, technikasabb vagy nala, el fog tancolni eloled 3 menetig gond nelkul, es max pontozassal megvered, de ennyi, megveretni nem hagyja magat (de az edzo sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!