Miert ilyen negativak a boxolok, ha egy laikus almodozik?
Persze, hogy kamu.
Nem tudom minek kell ilyen hülyeségeket kitalálni.
Nap mint nap látok és beszélek erőemelő emberekkel akik értenek a témához.
Sőt, magamat is annak mondanám, ha nem lenne hiúság.
És mind azt mondják, hogy habár van olyan, hogy jó genetika és van olyan is, hogy egy ember előző sportja, életmódja erősebbé teszi, de muszáj 4-5 év kemény munka ahhoz, hogy elit sportoló legyél.
Persze én is Deontay Wilderrel szoktam kesztyűzni és minden alkalommal bucira verem pedig ő valami világbajnok.
16F
Szerintem tévedésben vagy. Ha beraktak sparringolni valakivel, akkor nincs olyan, hogy megvered, mert az csak sparring. A csávó nem is akart megverni, csak letesztelt. Boxolók nem szoktak csak úgy versenyezni edzésen, ha így csinálnák, három év alatt szét lenne verve a feje mindegyiknek, mert azt remélem tudod, hogy minden egyes ütés több és több károsodást okoz az agynak. Ezért lett Ali is Parkinsonos.
Szerintem az történt, hogy beküldtek, te kiadtad magadból amit tudtál, a másik meg sparringolt volna, úgyhogy nem ment full outba. Magyarul nem vett komolyan, mert egy profi boxoló tudja hol a helye a harcnak és hol a sparringnak.
Az történt hogy kamuzik. Életében nem látott ez még ringet élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!