Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miert ilyen negativak a...

Miert ilyen negativak a boxolok, ha egy laikus almodozik?

Figyelt kérdés
Gondolom, nem en voltam az elso es utolso sem, aki mar nem gyerekkent akart belekezdeni a boxba nagy tervekkel, de mikor ezt meghallottak boxolok, akik regota csinaljak, elkezdtek folenyeskedve lebeszelni rola, hogy eselyed sincs. 13 evesen boxoltam egy evet, nagyon tehetsegesnek velt az edzo, de akkor abbahagytam, es 21 evesen ujra szerettem volna kezdeni, nagy terveim voltak ezzel kapcsolatban, de minden boxolo le akart beszelni, akiknek elmondtam. Ez csak motivalt,ugy voltam vele, akinek tehetsege van hozza, hiaba a tobb eves hatrany, hamar behozza a tehetsegtelenebbekkel szemben. Le is mentem edzesre, lattak ugyes vagyok, ossze is raktak kesztyuzni az egyik nagy buszkesegukkel, aki orszagos bajnoksagon helyezest ert el,es ugy megvertem, mint a lovat. Megis igaz az, hogy aki erre szuletett, es fiatal, sosem keso neki belekezdeni.
2020. júl. 22. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kamu.

Nem tudom minek kell ilyen hülyeségeket kitalálni.

2020. júl. 22. 21:24
 12/22 Pawel166 ***** válasza:

Nap mint nap látok és beszélek erőemelő emberekkel akik értenek a témához.

Sőt, magamat is annak mondanám, ha nem lenne hiúság.

És mind azt mondják, hogy habár van olyan, hogy jó genetika és van olyan is, hogy egy ember előző sportja, életmódja erősebbé teszi, de muszáj 4-5 év kemény munka ahhoz, hogy elit sportoló legyél.

2020. júl. 22. 21:28
 13/22 A kérdező kommentje:
18 evesen 2 ev edzes utan eroemelesben siman lekoroztem azokat is, akik 30 eve edzettek, de hagyjuk, ugysem jutunk koztos nevezore.
2020. júl. 22. 21:31
 14/22 Pawel166 ***** válasza:
100%
Igen, te erőemelésben és boxban is megverted az országos mezőnyt. Valami más esetleg?
2020. júl. 22. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Állj le a hazugságokról, mert te már függő vagy. Még nem láttam ember annyit hazudni itt az oldalon, mint amennyit te hazudtál most.
2020. júl. 22. 21:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Persze én is Deontay Wilderrel szoktam kesztyűzni és minden alkalommal bucira verem pedig ő valami világbajnok.

16F

2020. júl. 22. 22:43
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem tévedésben vagy. Ha beraktak sparringolni valakivel, akkor nincs olyan, hogy megvered, mert az csak sparring. A csávó nem is akart megverni, csak letesztelt. Boxolók nem szoktak csak úgy versenyezni edzésen, ha így csinálnák, három év alatt szét lenne verve a feje mindegyiknek, mert azt remélem tudod, hogy minden egyes ütés több és több károsodást okoz az agynak. Ezért lett Ali is Parkinsonos.

Szerintem az történt, hogy beküldtek, te kiadtad magadból amit tudtál, a másik meg sparringolt volna, úgyhogy nem ment full outba. Magyarul nem vett komolyan, mert egy profi boxoló tudja hol a helye a harcnak és hol a sparringnak.

2020. júl. 22. 23:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Az történt hogy kamuzik. Életében nem látott ez még ringet élőben.

2020. júl. 22. 23:32
 19/22 A kérdező kommentje:
Akkor hidd ezt, de ne vergodj mar ezen 30 kommenten at. Leirtad amit akartal, kesz.
2020. júl. 22. 23:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Én kihivlak. Igaz, csak wing tsunozom, de szívesen bemutatom rajtad a láncütést
2020. júl. 23. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!