Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miert ilyen negativak a...

Miert ilyen negativak a boxolok, ha egy laikus almodozik?

Figyelt kérdés
Gondolom, nem en voltam az elso es utolso sem, aki mar nem gyerekkent akart belekezdeni a boxba nagy tervekkel, de mikor ezt meghallottak boxolok, akik regota csinaljak, elkezdtek folenyeskedve lebeszelni rola, hogy eselyed sincs. 13 evesen boxoltam egy evet, nagyon tehetsegesnek velt az edzo, de akkor abbahagytam, es 21 evesen ujra szerettem volna kezdeni, nagy terveim voltak ezzel kapcsolatban, de minden boxolo le akart beszelni, akiknek elmondtam. Ez csak motivalt,ugy voltam vele, akinek tehetsege van hozza, hiaba a tobb eves hatrany, hamar behozza a tehetsegtelenebbekkel szemben. Le is mentem edzesre, lattak ugyes vagyok, ossze is raktak kesztyuzni az egyik nagy buszkesegukkel, aki orszagos bajnoksagon helyezest ert el,es ugy megvertem, mint a lovat. Megis igaz az, hogy aki erre szuletett, es fiatal, sosem keso neki belekezdeni.
2020. júl. 22. 19:46
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
A gyerek velem egy sulycsoport volt.
2020. júl. 22. 19:48
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát te nagy király vagy. Esetleg egy díjat kérsz ezért?
2020. júl. 22. 20:15
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem errol szol a kerdes, de latom neked sikerult erre összpontosítani valamiert
2020. júl. 22. 20:23
 4/22 Pawel166 ***** válasza:

Attól, hogy veled ilyenek voltak a boxoló ismerőseid, attól még nem minden boxoló negatív.

És az, hogy 13 évesen egy évet boxoltál a 8 évvel azutáni visszatérésedben nem számít semmit. Olyan mintha teljesen kezdő lennél.

Bármilyen tehetséges vagy, egy sportágban nem érhetsz fel profi szintre legalább 4-5 év kemény munka nélkül.

2020. júl. 22. 20:52
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Full kamu vagy ember.

Nem vertél meg te senkit. Aki országos versenyeken helyezést ér el azt soha az életben nem fogják egy kezdő meg újrakezdővel összerakni, hogy még véletlenül se verjen szét sparringon, meg véletlenül se legyen az, hogy azért, mert nem tudsz még rendesen sparringolni még véletlenül se okozz neki semmi sérülést.

2020. júl. 22. 20:57
 6/22 A kérdező kommentje:
Higgy amit akaraz, de itt olyan is volt, hogy a gyerekbol dolt a ver, aztan meg viccesen oda szolt az edzo, nem k1 edzesen vagy. Full kezdo volt a gyerek, neha lejart k1re
2020. júl. 22. 21:03
 7/22 A kérdező kommentje:
es oda dobta az edzo a legjobb tanitvanyanak.
2020. júl. 22. 21:04
 8/22 A kérdező kommentje:
Pawel, erre annyit mondok, nem egy olyan embert lattam, aki eleteben nem volt edzo teremben, es mikor lement eloszor siman nyomta fekve a 140 kilot, mikorzben az atlag embernek valahol ez a genetikai határja naturálban.
2020. júl. 22. 21:07
 9/22 Pawel166 ***** válasza:

Talán Dynamo volt az? :DD

Igen, én a vizen járni is láttam őt.

2020. júl. 22. 21:18
 10/22 A kérdező kommentje:
Hidd el vannak ilyen genetikai csodak :D Kerdezz meg nehany eroemelo embert errol a jelensegrol aki ert a temahoz
2020. júl. 22. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!