Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Érdemes lenne másik küzdősport...

Érdemes lenne másik küzdősport edzésre váltanom?

Figyelt kérdés

Októberben kezdtem, aztán március közepén leállt az edzés a karantén miatt.

Maga a sport tetszik, de az edzőben megingott a hitem. Pl. az furcsa nekem, hogy az edző nem tart bemelegítést, hanem oldjuk meg magunk. És csodálkoznak ha valaki lesérül. Meg az idegesít, hogy elvileg 18:30-kor kezdődne az edzés, az edző kb 18:35-re megérkezik, kb 45-re a tatamin vagyunk és sokszor ott még elkezd sztorizgatni, egy csomó idő elmegy ezzel, ahelyett, hogy edzenénk. Sokszor nem érzem elég intenzívnek.

És szerintem túl gyorsan haladunk, szinte minden edzésen más technikát gyakorlunk, de így meg nehezen rögzül be, bár lehet csak én vagyok ügyetlen.

2020. jún. 10. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Edzőt válts, ne sportágat.
2020. jún. 10. 23:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Válts. Vagy edzőt, vagy sportágat is, de válts inkább. Nem azért fizetsz, hogy késve érkezzen még és elmenjen vele még egy csomó idő a sztorizgatásokkal.
2020. jún. 11. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Fuha nekünk lájtos edzést nyomott az edző de így hogy a karantén miatt nem volt nyitva semmi hely ahhol edzést lehetett tartani szívem majd leállt :'D, az meg hogy melegíts be magadnak hát, majd ha 1 éve rendszeresen jársz és megtanulod hogy kell rendesen :D Olyan helyet válassz ami nem csillagászati árú és nem havonta vizsgáztatnak ahhol mindig átmész :D
2020. jún. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!