Milyen társaságra számítsak Wing Tsun edzésen?
Most őszintén, egy olyan emberrel, aki azon problémázik, hogy kiröhögik a külseje miatt, én nem nagyon akarnék edzeni. Lemész egy helyre, ahol esélyes, hogy szétrúgják a lábad, megütik a fejed, és te már azon problémázol hogy kiröhögnek?
Ez a tiszteletről szól. ha eléred, hogy tiszteljenek, akkor nem fog senki kiröhögni. Anno amikor kezdtem, nem is fogadták a köszönésemet, és minden edzésen elgyepáltak mint az állat. Fél év után kezdtek el, azután, hogy mind1iknek bemostam már néhányat. Benned mit lehet tisztelni? hogy 2 hét után abbahagyod?
Jobb is lesz neked a vingcsun...
Amit eddig hallottam a wing tsunról,azok alapján nem lesz gondod,mivel a lére mennek ezért vigyáznak rád.
Amit csináltál az megfutamodás volt egyébként.Ahova én jártam,pont ezért volt minden hónapban úgynevezett kezdőverés.Hogy tudd,hogy hol van a helyed.
Na.Ha már kungfu,akkor Boztepe Wing Tzunra menj!Ott legalább tanítanak is valamit,és nem babrálnak a filozófiai részével.
A thai-boxos emberkének a hozzászólásán is látszik az értelmi szintje, ilyennel nem találkozol WT-n mert aki ennyire begyepesedett az hamar otthagyja az edzést mivel nem képes megérteni az lényegét. Senki nem fog kinevetni, a WT mindenkit befogad, tiszteletre tanít, ha az ellenfeledet tiszteled, pont azt ne tisztelnéd aki ugyanazt akarja tanulni amit te? Ezért tart a thaibox Magyarországon ott ahol tart... félreértés ne essen egyetlen harcművészetet sem szabad lebecsülni, az eredeti tahiboxra ez nem igaz, ott a rituális rész is a tiszteletet sugalmazza... Megjegyezném hogy a magyar Leung-Ting Wing Tsun az egész világon világhírű.
Előre elnézést kérek a thaiboxos kolegától... és még mielőtt kapnám a felkéréseket hogy menjek és küzdjünk meg meg ilyen hülyeségek, előre visszautasítom, ez a kérdés nem erről és nem róla szól, hanem arról akit kinevettetek edzésen!
Üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!