Egy 15-20 centivel magasabb ember úgy általában kemény lesz az utcán a nála alacsonyabbnál?
Nem feltétlen, de azért előnyt jelent, átlag embernél..
pl egy 190 cms férfi 100kgval vagy egy 170cm-s 60kgval, melyik nyerne? kevesen voksolnának a kisebbre
Nem biztos. Ha a magas személy nagyon vékony, gyenge, az alacsony ember pedig izmos, edzett, akkor az magában nem sokat ér, hogy magas.
Ha viszont hasonló a testalkatuk, az egyik 180 cm, 80 kg, a másik 160 cm, 60 kg, akkor a nagyobb súlyúnak van több esélye.
- már ha az-e a kérdés (merthogy nincs igazán jól megfogalmazva), hogy a kisebb termetűvel szemben a nagyobb termetű megpróbál-e domináns módon viselkedni
- igen
Fiatalember!
Jómagam 164cm voltam huszon évesen.Igen ám de voltam 75-80kg,színtiszta izom.Genetikai adottság meg persze sok edzés.Képzelje 150kg(három zsák cement) a harmadikra fel.Aztán a katonaságnál,deszantos kiképzés.Kalandozásokkal teli fiatal évek.SOHA,SOHA sem kötöttek belém,még az Afrikában töltött éveim alatt sem.Sokszor voltam harci bevetésen,ott persze ért támadás de az a katonának és nem az embernek volt szánva.Amikor megnyugodtam és haza jöttem.Teljes békében teltek és telnek az éveim.-Ma már alkoholt nem iszom.De amikor ittam,a képességeim és adottságom ellenére a világ legbarátságosabb embere voltam.Nem lehetett belém kötni.Ez nagy szerencse .És áldott természet,mert ha kötekedő lettem volna akkor az emberéletekbe került volna.Így meg megéltem a békés öregkort immár elmúltam 70 "pici ember"ként de mások tiszteletében.
Túlságosan le van egyszerűsítve a kérdés.
Ha egyszerűen akarok válaszolni: nem feltétlenül.
Ha valakinek ilyen gondolatai vannak, akkor ott valami gond van.
Feltételezem, hogy fiatal vagy agresszióra hajlamos a kérdező.
Az élet olyan, hogy lehet próbálkozni, de előbb utóbb jön valaki, aki "keményebb". (Ja, és nem kell feltétlenül katonai múlt ahhoz, hogy valakinek súlyos sérülést vagy a halálát okozzuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!