Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit kezdjek el sportolni...

Mit kezdjek el sportolni lányként hogy megtudjam védeni magam az utcán? (49kg 158 cm)

Figyelt kérdés
Kick-boxra gondoltam, de pille könnyű testel nem biztos hogy mennék vele valamire.

2020. febr. 5. 07:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Előző: ne szállj be egyedül egy liftbe gyanús alakkal.

Egy kocsiba hogyan kerülsz a támadóval?

2020. febr. 5. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

9# deigen, biztosra veszem, hogy 10ből 9 embernek biztosan ki tudnám szedni a kezéből a kést... de mi van, ha éppen az az 1 áll előttem akiéből nem tudnám, mert pl ő is konyít valamihez... vagy csak gyorsabb nálam... esetleg nekem van szar napom...

Szégyen a futas, de hasznos...

+ az elet nem egy akciófilm...

Es én egy 90kg os állat vagyok, a kerdező meg egy 49kg os kis nádszálacska... gyakorlatilag 1 karommal elbírom azt a súlyt...

Földre vinném, onantol kezdve akarmilyen küzdősporthoz ért is, ezzel a súlyal semmi esélye... max kiszedem az egyik vallát aztán a fájdalomtól jóeséllyel el is ájul és azt teszek vele amit csak akarok.

2020. febr. 5. 12:45
 13/17 anonim válasza:
100%
Kezdésnek sima box, könnyű tanulni, utána jöhet a többi. Felütéssel állcsúcson vágod amikor nem számít rá attól azonnal percekre megzavarodik esetleg elájulhat és utána futás. Akár milyen nagydarab valaki, ha állcsúcson vágják attól elájul, nem véletlenül védik annyira az állukat a bokszmeccsen, kedvenc kiütési pont az állcsúcs.
2020. febr. 5. 13:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A földharc jó ötlet, ahhoz nem sokan értenek, és egy jól célzott izületfeszítésre egy 50 kilós nőnek is esélye van, ha egész testével a támadónak egyetlen végtagjára tud összpontosítani.
2020. febr. 5. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Rugd tökön, arra minden férfi össze csuklik. Aztán futás
2020. febr. 5. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Személyesen ismerek olyan perverz állatot, aki fizet a dominának a tökönrúgásért és nemhogy nem csuklikvössze, de begerjed tőle...
2020. febr. 5. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Gázpisztoly + gázspray , lövészet , futás .
2020. febr. 5. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!