Hogyan kezdjek el BMX-ezni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem túl késő ilyen korban elkezdeni? Karácsonyra kapok egy BMX-et — bár azt még nem tudom, milyet —, csak azt nem tudom, hogyan vágjak neki. Sajnos egy kis faluban lakok, és nem ismerek senkit, aki ezt a sportot űzné. Egyedül biztosan elég unalmas és demotiváló lehet.
Milyen biciklivel kezdjek neki? Mivel kezdjem el a tanulást? Körülbelül mennyi idő alatt tudok elsajátítani néhánytrükköt, ha kollégista vagyok, és csak pénteken, szombaton és vasárnap tudok gyakorolni?
2019. nov. 24. 19:35
1/1 anonim válasza:
Soha nem késő elkezdeni! És menő ha egy lány bmx ezik.:) Egyedül sem olyan rossz. Ha megtehetik a szüleid kérj wtp t az nagyon jó márka, csak az újonnan 120 ezertől kezdődik használtan meg már 60 ezertől lehet kapni. De NEEE NE HOGY MONGOOSE-t vegyenek a szüleid. Ha újonnan akarsz de nem futja wtp re akkor kérj gt slammert vagy sundayt vagy bármit ami szimpi csak ne mongúzt. De ha csak használtra tellik akkor 30 ezer alatt ne keress! Én anno egy 30 ezer forintos gt slammerrel kezdtem. Legelsőnek szokj hozzá a bicóhoz. Az kb. 3-6 nap. Utánna bunny hop,fakie,manual,180 ezek a kezdő trükkök de menj fel a www.trukkok.hu ra ott sok a bmx es trükk. És ha faluban lakasz akkor építs dirt pályát. Ennyi lenne ha kérdésed van írj privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!