Ebben a 4vs4 verekedésben mi nyerünk?
Nos van egy balhés társaság akik meg akarnak engem verni. De haverék mondták, hogy segítenek össze csomagolni őket. Sajnos balhésak szóval nem lehet velük megbeszélni. Igazából őket is meg akarják verni, mert ők a “májerek” itt szombathelyen! Minden bulin balhéznak, még a gimijük elött is bele kötnek mindenkibe. Pl az egyiknél a “főnöknél” sokkoló meg vipera meg vasboxer is van. Lehet a többinél is Paramétereink bár ez nem sokat számít, mert, hogy ők bió füvet, spét is fogyasztansk majd gondolom szokásokhoz híven mi meg piálunk mind2-nek lehet előnye, mi 17-18 évesek vagyunk közűlük 3 19 ,1 17: Én 181cm/73,5 kg 15 hónapja gyúrok, lassan 2,5 év wing tsun haverjaim: 203cm/99kg 5 éve gyúr , 1 év kick box, 1 év box, (alkoholtol agresszív még néha barátokkal szenben is)
171cm/56kg nem járt semmire, 2,5 hónapot gyúrt
176,5cm, kb 70 kg, 7,5 hónapja gyúr, 1 év wing tsun
Ők
A “főnök”
189cm/97kg vagy 98 kg (ahogy mondta régebben) 2 éve gyúr, max fél évet járt kyokushinra
185cm/77kg 3-4 hónapot gyúrhatott illetve régebben járt wing tsunra 1 évet kb
183cm/80kg kb/ kb fél év gyúrás 1 év taekwondo/1 év escrima
192cm/ kb 70-75 kg sovány, de izmos kb 2-2,5 évet gyúrt. És jár 1,5 éve thai box-ra, és azelőtt járt fél évet shotokanra.
Szerintetek én mennyire vagyok kemény itt? Szerintem egyedül is szét verném az összeset ha 1v1-ről vsn szó. Viszont nehogy már 4-6v1-be jöjjenek ellenem, mert ezek így szokták. Akár egy 110 kg-s izom kolosszusba is bele kötnek. De minimum 3v1 legyen!
Szóval négy kisgyerek egymásnak feszül 0 verekedés tudással(1 év karate meg wing tsun az olyan mintha nem is tanultál volna semmit) 3 hét múlva.
Vajon mi sülhet ki ebből?
1.Semmi
2.Az égvilágon semmi
3.Egymásnak mentek de csak fetrengeni meg cibálni fogjátok egymást
4.Valaki elesik és úgy betöri a fejét hogy meghal
5. Jön a helyi c. banda és mind a 8-an kirabolva meg becsicskítva találjátok magatokat.
3 hét múlva légyszi írd meg hogy melyik tipp jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!