Ha alacsony vagyok, mindenképp testharcos küzdősportot válasszak? Egy nálam 35 centivel magasabb embert csak földrevitellel tudok legyőzni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 03:42
1/3 Krisz40100 válasza:
Nem. Attól hogy leviszed a földre még nem biztos hogy ott le is győzöd... amúgy nem feltétlen. Most konkrétan nem tudom mire gondolsz test harc allat... de ha szembe álsz valakivel legyen alacsonyabb magasabb technikán múlik... minél többet edzel annál stabilabb leszel
2/3 anonim válasza:
Kerékpár is szóba jöhet, főleg fatland, vagy slope, vagy tereo vonalon. Motor sportok. Az úszás is, evezés.
Ha megnézed Robinson-t, az NBA is lehet még cél.
Az egyensúlyt igénylő sportokban előny az alacsony tömegközéppont.
Íjászat, sport lövés, gimnasztikai, lovaglás, szörf, tánc, műkorcsolya, súlyemelés.
Aztán van, ahol ne előny az alacsony test, de nem is hátrány :
Judo, box, birkózás, Falmászás
3/3 anonim válasza:
Bocsi, nem csak a küzdő sportokra koncentráltam.
Szóval dzsudo, birkózás, box. Ezekben van súlycsoport. Ha tömzsi vagy, és rövid a karod, a box kiesik. De a másik kettőben az egyensúly kulcs szereplő, ezért ott még jól jöhet ki az adottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!