Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A boksz mindenképpen hátrányba...

A boksz mindenképpen hátrányban van más küzdősportokhoz képest, amik tudnak rúgni is?

Figyelt kérdés

2019. aug. 18. 17:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

K1 szabályrendszerben ott volt albert kraus.

Ő egy bokszoló aki menetenként kb 1et rúg,de csak azért hogy ne léptessék le hogy passzív a lába.

Amúgy csak boxol, k1 world max világbajnok,az összes nevesebb versenyzőt legalább 1x már verte bucira.

Volt egy magyar srác is móró endre.

A 90es években bokszolóként átment tajboxolni és viszonylag gyorsan lecsapott mindenkit,mindenféle bajnokságot megnyert.

Szóval vannak ilyen palik is.

Ha fel van keményítve a tehetséges és rutinos bokszoló combja és csak állóbunyó van akkor üti rugi stílusban ugyanolyan esélyes akkor is ha nem rúg.

2019. aug. 18. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:

" na azt megnézem, ahogy a tüdőn bökött ember nekiáll még fojtogatni, úgy, hogy levegőt se kap a vértől...

Ez nem Street Fighter II!"

Kicsit nézz utána a dolognak. Mert elég hiányosak az anatómiai ismereteid. Tudod ha az egyik tüdőd össze is omlik ami eltarthat hosszú percekig is. a másik tüdő még működő képes. Ezek a sérülések általában nem halálosak

2019. aug. 18. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12 utánanéztem és úgy nyilatkozom. Ha a tüdőn sérülés támad a külvilág felé, egyrészt összeesik a tüdő, másrészt nagyon durva légmell lép fel, harmadrészt a belső vérzés eltömi a légutakat rövidúton. A légmellnek pedig az egyik tünete a belégzéskor érezhető súlyos fájdalom, ami az infarktushoz hasonlítható.

Maradjunk annyiban szerintem, hogy akit tüdőn szúrnak, az örül, ha levegőt tud venni, nemhogy még visszatámadjon, vagy bárkit fojtogasson. Bármilyen fogadást állok.

2019. aug. 18. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
nem, semmi nem ver meg semmit mindenképp
2019. aug. 19. 15:07
 15/16 anonim válasza:
Egy igazi profi boxolot semmilyen k1 -mmá nem tud talán még meg ütni se . Voltak már ilyen versenyek de mindig a box nyer. 1500 kp ütés míg az a lábát fel emeli. Vannak videok saolin vs box .saolin vekszik . Úgy hogy a box a legkeményebb üstös sport.
2019. aug. 23. 07:05
 16/16 anonim válasza:

Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Azt, higy ki a jobb azt mindíg a harcos dönti el. Mennyire képzett és tehetséges. Ha neked a box jobban tetszik akkor szerintem kezd el azt. Olyat semmi féleképpen ne csináln amit nem foksz szeretni és csak muszályból mész. És ha időközben mégis úgy döntesz akkor nem késő változtatni. Én kezdetben Teakwandoztam majd Capoeráztam egyikben sem éreztem magam kényelmesen. Most boxolok és ezt tisztaszívből szeretem csinálni.

Hogy utcán mi lesz? Hidd el senki nem tudd úgy verekedni mint te futni ;)

2019. aug. 25. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!