Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől nimcs erőm edzeni?

Mitől nimcs erőm edzeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 30-kgt le fogytam akkor hetente ötször edzettem minden nap egy,órát a hssamra de mostanában valahogy ellustultam,az is is igaz hogy ke eyet alszok nem tudom hogy ez kihatással lehet, -e rá de nincs kedvem edzeni és úgy érzem erőm se pesig muszály mivel súlyt kell tartani.
2019. júl. 10. 14:00
 1/1 anonim válasza:

Ne aggódj és pihenj. Pihenés közben fejlődik és regenerálódik a tested! Egyébként én 4-5 havonta szoktam tartani az edzésben "pihenőt", mert elég rendesen bele lehet fásulni a dolgokba. 2-3 hét elég, addig keress valamilyen teljesen más mozgást és figyelj az etkezésre. Pl heti kettő nap úszás vagy ugyanennyi jóga, vagy csak egyszerű spinning, teljesen mindegy. Csak ne ugyanaz legyen. Utána mindig, mikor visszatértek, sokkal lendületesebbnek érzem magam.

És csak zárójelben jegyzem meg, hogy semmit sem muszáj. Mert ha muszáj, akkor az kényszerből valaki miatt csinálod és nem azért, mert TE szeretnéd. 😊

2019. júl. 13. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!