Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meddig nem mehetek edzeni?

Meddig nem mehetek edzeni?

Figyelt kérdés
Szeretném kilyukasztatni mindkét fülcimpám, csakhogy nem szívesen hagynám ki az edzőtermet túl sok időre, úgyhogy most ez alapján szeretnék mérlegelni, hogy tulajdonképp szükségem van-e a fülbevalóra. Mennyi ideig kéne nélkülöznöm az edzést, hogy ne legyen gyullsdás, elfertőződés, vagy komolyabb probléma a vége?
2018. jan. 11. 16:03
 1/2 Metionin ***** válasza:
Nekem igaz nem a cimpámat lyukasztották, hanem tragus porcot de amikor rákérdeztem, azt mondta a piercer hogy nyugodtan mozogjak vele csak utána mindenképpen alaposan fertőtlenítsem az izzadás miatt. Szerintem ez cimpánál sincs másképp, legalábbis ahol voltam ugyanazt a "kezelési útmutatót" adták annak is aki cimpába szúratott.
2018. jan. 11. 16:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Szuper, akkor csak fertőtlenítem, és nincs mitől tartani. :D

Köszönöm a gyors választ. :)

2018. jan. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!