Működnek a magasság növelő gyakorlatok?
Figyelt kérdés
Láttam ilyen gyakorlatokat és arra lennék kíváncsi hogy működik e. Van itt olyan aki próbálta 18 éves kor felett és ha igen mennyi idő után mennyit nőtt?2019. júl. 3. 09:57
1/2 Mr.Q77 válasza:
Bár laikus vagyok a témában de szerintem a magasságot nem lehet növelni.
Mivel a magasságot a saját genetikai kódod (csontozatod) határozza meg. Ha már befejeződött a fejlődésed (serdülőkor vége) azaz megállt a csontozatod fejlődése elérted a genomod szerinti magasságot, nincs rá mód hogy ezen változtass.
Ha létezik is ilyen gyakorlat max a csontok közti ízületek "nyújtásával"(?) játszadozhat amivel csak pár mm-t nyerhetsz talán, de nem hiszem hogy hosszú távon jót tenne szervezetednek ...sőt, az a pár mm meg úgy se számít.
A csontot meg nem lehet nyújtani :)
2/2 anonim válasza:
Nem. Ha ilyesmivelcpróbálkozol, tönkreteheted a gerincedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!