A tesztoszteron növelő szerek nem ugyanazok, mint a növekedési hormon serkentők?
Ezt néztem ki, ami jónak tűnik.
Akkor ez most nem növeli a növekedési hormon termelést?
Nem értem az egészet.
Az van, hogy a tesztó növeli az izomzatot, erősíti a vázrendszert stb.
Akkor valószínűleg nőhetek is tőle nem? :D
Köszi az értelmes válaszokat! :)
Nem ugyanaz. A növekedési hormon az nem egyenlö a tesztoszteronnal. Nem fogsz nőni semmilyen legális cuccal.
Fiatal korban ráadasul maxon van a hormontermelésed, nem tudják ezek az optimalizálók fokozni.
Én erre gondoltam. Természetesen nem biztattam senkit koxolásra.
Én is naturál vagyok.
:D Igen, magassági növekedésre gondoltam. :D
Szóval akkor sem ettől, sem pedig a növekedési hormontól nem nőhetek?
24 éves vagyok.
Ok. És akkor a tesztoszteron az mit ad?
Utánaolvastam, de tapasztalatokkal többre megyek szerintem. :D
Erről tudtok véleményt mondani?
A tesztoszteron növeli a fehérjeszintézist, tehát tényleg elősegíti az izomnövekedést. De nem mindegy, hogy termékről beszélünk. Mert amit te írsz, azok csak tesztoszteronoptimalizálók, amik csak a genetikai maximumodra növelhetik (esetlegesen) a tesztótermelésedet. És ez 30 éves kor alatt ugyen nem ad hozzá semmit. Hogy értsd: neked pl van 6mg/nap tesztoszterontermelésed. Egy másik embernek meg pl 8-10. Tehát neked a 6mg a genetikai max. Akkor hiába használsz tesztoszeron optimailizálót, az csak az endogén, tehát a te termelésedet emelhet max 6 mg-ra. Nem lesz soha 10mg/nap. Akinek meg szerencsés genetikából adódóan 10mg/nap annak meg 10mg-ra növelheti, ha már valami miatt (pl kor) lecsökkent.
Ezért írrom, hogy 30 éves kor alatt még maxon van a saját elérhető tesztoszterontermelésed, nem tudja növelni egy optimalizáló!
Más egy szteroid, pl egy tesztoszteron propionát. Az pedig kívülről bevitt tesztoszteron, amivel a saját termelés leáll egy idő után. De mivel akik használják, azok kb heti 500 mg tesztoszteront juttatnak be, ami azért kb 10-szerese annak amit termelünk. Érthető, hogy akkor koxal miért van jókora izomnövekedés. De ezt nem ajánlom, csak tájékoztatásnak írtam le.
Növekedési hormonnal sem tudsz már magasságra nőni, ha már lezárultak a csontvégek. Azaz 24 évesen már bármitt nyomhatsz, nem tudsz nőni magasságra.
Okés, levágtam, törpe maradok. :/
Köszönöm mindenkinek a segítségét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!