Magasság növelő hormon, hogyan növelhetem a magasságom? Orvos milyen esetben írja ki, és, milyen orvosnál kell keresni? 16/f
A 160 cm nem számít extrém alacsonyságnak, alacsony de nem annyira hogy kezelésre szoruljon.
Orvosok nem nagyon írják fel, csak kivételes esetekben ahol kimutatható a gond, de az övé a felelősség, így pénzért se teszik.
Endokrinológus foglalkozik hormonokkal és egyébként 25 éves korodig nőhetsz akár. Ha a családban mindenki kb ekkora akkor ne számíts sokra, inkább az elfogadáson dolgozz, ha pedig magasabbak akkor meg várj és még simán nőhetsz.
Én 24éves koromig nőttem pl.
A növekedés 18 körül befejeződik .Az izomzat,csontozat fejlődik kb 25 évesig .Nem vagy annyira alacsony,hogy a hormon háztartásodba be kellene avatkozni.Az ilyenek mindig valami más kárára történnek ,ezért az orvosok még pénzért sem fognak kockáztatni .Inkább barátkozz a gondolattal,alacsonyabb maradsz esetleg,mint kortársaid .
Alacsonyak a múltban is voltak,és a jövőben is lesznek .
A legtöbb növekedési hormon ,legalább 8 órai éjszakai alvásnál termelődik .Más természetes megoldást 1 orvosi könyvben sem találsz erről .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!