D-Test hormon ( növekedés ) növelő milyen formában vehető meg, nem túl sokat tudok róla ezért kérdezem?
Figyelt kérdés
Valamint mennyiért lehet venni, nos nem vagyok túl magas ezért szeretnék valami behozni.2013. júl. 1. 17:28
1/6 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
Férfinek 170 még jó, de 165-160-as ismerőseim is vannak, normális élettel. Csak érdekel, nem támadásból.
2/6 A kérdező kommentje:
Nos ha azt nézzük amit írtál akkor ahhoz képest magasabb vagyok, jól saccolom 177 fele vagyok,de azért érzem magam kicsinek mert rengeteg magas ember él a környezetemben,éppenséggel jó életkörülmények közt vagyok ( tudom az is szükséges a növekedéshez ) de még is magasabb szeretnék lenni.
2013. júl. 8. 12:55
4/6 A kérdező kommentje:
Ne ezzel szórakozzatok én döntöttem ezzel kapcsolatban,valamit lehet nektek jó,de nekem nem.
2013. júl. 11. 17:00
5/6 anonim válasza:
Egy hálátlan fa.sz vagy! Ne csináld ezt, mert még megszopod :DD
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó modorú emberek kíméljenek. Különben is utolsó normálisan kérdeztem ezért normális választ szeretnék.
2013. júl. 28. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!