Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lesz valakine...

Mennyi idő alatt lesz valakinek (nulláról) jó feneke?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, nem sportolok semmit, nem is szeretem az ilyen futkosós edzéseket, de most kitaláltam hogy eljárok kondizni ezentúl, mert az mégsem olyan sz.r mint a labdajátékok meg ilyenek, de sokkal jobban néz ki tőle az ember.

170 cm vagyok, 63 kg. Kicsit husi, de nem ez a problémám a testemmel, hanem hogy löttyedt zsíros és én izmos akarok lenni.

Na szóval a lényeg, hogy ha most elkezdek edzeni (személyi edzőhöz is szeretnék menni, mert azt sem tudom hogy álljak neki) akkor kb mikor fog meglátszani? Jövő nyárra már számíthatok rá hogy jó fenekem lesz? (Most lapos de mégis nagy)

Szóval kb hány hónap kell hogy eredménye legyen? Mondjuk heti 3 edzésnek.

2019. jún. 29. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
1-2 év, sajat tapasztalat
2019. jún. 29. 20:12
 2/7 Bzs03 ***** válasza:
100%
Ja full jol kajalsz melle akkor igen 1-2ev mar komoly valtozast hoz de azert meg tokeletes nem lesz
2019. jún. 30. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát ebből se lesz semmi...
2019. júl. 1. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Mi az hogy ebből se lesz semmi?

Fejtsd már ki légysz hogy mire gondoltál

Többieknek köszönöm a választ.

2019. júl. 1. 19:03
 5/7 Bzs03 ***** válasza:
100%
Ne is torodj a negativ kommentekkel higgy magadba,es legyel kitarto es akkor sikerulni fog
2019. júl. 1. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyan mért lett volna ebből bármi is?
2019. júl. 12. 01:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó nem értelek. Eddig nem lett, igen, pont ezt irták előtted is h 1-2 évbe fog telni... miert is lett volna barmi 2 het alatt???
2019. júl. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!