Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan hogy...

Miért mondják sokan hogy járjon az ember konditerembe?

Figyelt kérdés

Csináltam egy 6 hónapos kisérletet. Most lett vége.tavaly decemberben kezdtem. Mindennap edzettem szinte, edzésterv stb. crossfit, futopad cardió. Szinte semmit nem fejlődtem leszámítva azt hogy 125 kg-ból akkor annyi vltam most meg lettem 115 tehát fogytam 10 kgt ami nem tul sok 6 honapra nézve.

Viszonylag nomrálisan étkeztem,

Viszont aki akkor kedzte amikor én, csak ő +-ban különböző táplálék kiegészítőkre is költött, kreatin, fehérjepor és stb.és stb. Fejlödőtt nem is keveset.

A kérdésem az hogy minek járjon az ember terembe, ha ugysem izmosodik, mert nincs pénze táp kiegészítő szerekre ami egy vagyon.

Edzhet az ember évekig akár akkor talán fog kinézni, ellenbe azokkal akik szednek ilyeneket, és rövöd időn belül fejlődni fognak.

Én kiszámoltam, halat enni, meg csirkét az se olcsó, de fehérjepor, kreatin, akkor különböző vitaminok, és stb-. Ez havi 160-200 ezer alsóhangon aztán még személyi edzés , edzőterem havi bérlet és stb.

Kész vagyon ez is már a gazdagoknak van kitalálva, nem véletlenül feszít sok újgadzag selfie előtt hgy nézd már mekkora izmom van, arany nyaklánncal és ray ban napszemüveggel.

2019. jún. 21. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8ezres fehérje? na eza drága! 4 ezerért veszek egy kiló fehérjét mert mindig akciósan veszem, amúgy 5ezer lenne tehát még mindig nem a legdrágábbat veszem. Abból az árból veszek kettőt mivel napi 2x iszom annyira kevés húst eszem így 2 hónapra 2kg kell de még ígyis csak 8ezer ft, plusz l-carnitint meg collagént is használok ezek folyékony formába nem akciósan 4-3 ezrek de ha akciós még olcsóbbak. Szerintem ha nem a legdrágább gyártóktól akarod venni ezeket a cuccokat amiknek inkább csak a nevét fizeted meg, mivel az olcsóbb kategóriába is vannak ugynaolyan jó gyártók akkor durván egy 20ezresből megvagy havonta ha több kiegészítőt veszel. Kondibérlettel együtt legyen 30-35 attól függ mennyi a terem bérlete. De maguk a kiegészítők simán kijönnek egy 20asból.
2019. jún. 21. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Úr isten. Nem kell minden szart elhinni, és beszedni. Sose szedtem, jó kipróbáltam, teljesen más akkor kezdtem 15 évesen, nem ízlett, hagytam is. Itt vagyok 20 évesen, és versenyre járok porok nélkül. Kajaval viszem be, néha lehetetlennek tűnik, de nem az! És 1-2 tényleg fontos. Nem kell kiló számra zabálni a bogyókat, van csomó rossz mellékhatása.

Amúgy meg hobbibol edzel, edzed a tested ember, nem versenyekre készülsz, felejtsd is el ezeket! Egyél rendesen! Vitamint felejtsd el, nem nő izom tőle, max egyél természetes karjában vitamint egészség miatt. Igaza van az egyik válaszolónak, van még rajtad felesleg, alatta van az izom, az addig nem látszik, de igen is fejlődik!!!!!!

2019. jún. 21. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:

És igen ERŐSÍTŐ GYAKORLATok! :)

sokat, de pihenőnap is legyen

2019. jún. 21. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Így van, először fogyás kardioval, később jöhet az erősítés. :)

Szép eredmény, tehát már gondolom nem kell annyit kardioznod, mint eddig. (néha belefér)

Előző voltam.

2019. jún. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!