Miért esik jól néha behajlítgatni a csuklómat/lábfejemet?
Figyelt kérdés
Sokszor előfordul, nagyon jó erzes, megkönnyebbülök. Vagy ha elkezdem szorítani a másik labammal a lábfejemet az ágyhoz. Most is behajlítom a csuklómat,és Jó.xd
Ha kiengedem akkor érzem h megint békéne hajlitani (más megfogalmazassal: a kézfejemet az alkarom fele hajlítom. (ritkán van ilyen)
Ez mi lehet?🤣
18f
2019. jún. 21. 05:39
1/2 anonim válasza:
Nemtudom de nekem is vannak ilyen furi szokásaim pl az egyik nagyon jellemző hogy este az ágyban amikor fekszek (mondjuk elaludni készülök)az egyik lábamat elkezdem dörzsölni a lepedőhöz szóval tök furi én se tudom miért csinálom talán megnyugtat vagy nemtom xd
2/2 A kérdező kommentje:
Xdddsirsz
Mik vannak
2019. jún. 24. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!