Forró kajával megégettem a lábfejemet, mennyi idő mire begyógyul? Fog maradni nyoma?
Figyelt kérdés
Nagyon béna voltam. Lelöktem az asztalról a lasagne-t és a forró sajt megégette a lábfejemet.
Most egy kb 7 centis csíkban hólyag van rajta. Már nem igazán fáj, csak zuhanyzáskor a meleg víztől.
Várjam meg amíg kifakad? Az mennyi idő? És utána fog látszani, vagy mennyi idő után tűnik el?
Előre is köszönöm!!!
2018. szept. 8. 05:24
1/7 anonim válasza:
Lásd google: megégett bőr kezelése otthon
2/7 anonim válasza:
Tegyél rá kötést, sebtapaszt, hogy ne fertőződjön el, a hólyag majd szépen leapad a kötés alatt és utána elkezd gyógyulni, elég hosszadalmas lesz, nekem 2 hét kellett mire egy ilyen hólyagos égés rendbejött.
3/7 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm a választ!
1. Válaszoló: Utána néztem, nem az volt az első, hogy kiírtam ezt a kérdést. Csak én a saját esetemre szerettem volna tanácsot.
2018. szept. 8. 12:36
4/7 anonim válasza:
A 2. válaszadó jól írta, kösd be, hogy ne fertőződhessen el. Szerintem nem fog nyoma maradni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már kifakadt, remélem tényleg nem marad nyoma😓 Igaz, nem olyan helyen Van, ahol feltünő lenne, de azért jó lenne, ha éltünne, vagy legalább nagyon halvány lenne
2018. szept. 11. 04:49
6/7 anonim válasza:
Nekem volt égési foltom ami 1 év után múlt el, addig fehér csík volt a helyén.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már gyógyulgat :)
2018. szept. 16. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!