Egy kővér ember szerintetek át tudja ragasztani a rossz szokásait egy sportos emberre?
Hát ha tudod a barátodról, hogy szeret sportolni és nem hagyná magát ilyen esetben, akkor nem kell féltened.
De ha alkalmazkodna hozzájuk pl:elkezdene ő is egészségtelenül táplálkozni, nem mozogna semmit, akkor féltheted.
Szinte elkerülhetetlen, hogy valamilyen szinten hatással legyenek egymásra, ha egy lakásban élnek. Azért mondom ezt, mert többször is tapasztaltam, sokat éltem társbérletben, sőt, a hozzám közel álló kolléganők is hatással voltak rám, és viszont. Ez megnyilvánult sok mindenben, étkezési szokásokban, öltözködésben, beszédstílusban, és igen, életmódban is. Dolgoztam olyan kollektívában, ahol bulizás és rengeteg ital volt a "szokás", és olyanban is, ahol a fitnesz életmód. Mind a kettő hatással volt rám.
A kérdés, hogy melyik hatás az erősebb, az egészségtelen, vagy a sportos életmódé.
Volt valami ilyesmi kísérlet.
Ha egy jó gyereket beteszel a rossz osztályba akkor nem a jó fogja a rosszakat felhúzni, hanem a rosszak fogják a jót lefelé.
Lehet érdemesebb lenne kicsit extrán odafigyelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!