103 kg vagyok,20 éves fiú. Ha elkezdek futni, annak lehet valamilyen veszélye a szívemre nézve?
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 17:48
1/4 anonim válasza:
Nem lehet veszélye.
Ha elkezdesz futni az csak besegít az egészségedben. Abban nem lesz semmi károd.
2/4 anonim válasza:
Esetleg az izületeidre figyelj oda kicsit.
Ha nagyon edzetlen vagy elég kezdésnek a séta-erőltetett séta-utána kocogás stb stb lényeg a fokozatosság.
3/4 anonim válasza:
A szívedre nem de az izületeidet tönkreteszed.
Szerintem ne fuss inkább sètálj.
4/4 Rayli válasza:
Addig nem lehet, ameddig odafigyelsz a pulzusodra.
Nem csak nálad, hanem vékonyabb testű embereknél is oda kell figyelni a pulzusra, ha nincs hozzászokva a rendszeres terheléshez.Azt tudom ajánlani, amit a fentiek is.Elsőnek kezd sétával/gyors sétával, majd fokozatosan növeld a tempót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!