Van olyan taktika Tippmixben, amivel nagy valószínűséggel kikerülhető a bukás veszélye?
Figyelt kérdés
Vagy más taktikák amik beválltak? Milyen összeggel érdemes fogadni, ha heti pár ezer forintra szeretnék szert tenni?2018. márc. 4. 14:04
1/5 anonim válasza:
Ez szerencsejáték..volt hogy 50ezret buktam mert egy jó csapatot legyőzött valami bennszülött putri ország. Vannak akik megélhetési tippmixesek de nem sokan. Nagyon kell érteni hozzá, de még úgy is kicsit lutri
2/5 A kérdező kommentje:
Azt értem, csak taktikákra vagyok kíváncsi, mint pl. a döntetlenes, hogy mindig kétszer annyit rakok meg.
2018. márc. 4. 15:09
3/5 anonim válasza:
Dontetlen strategianak nincs ertelme. Tul sok a meccsek kozti eltelt ido
4/5 A kérdező kommentje:
De nem csak 1 csaoatra játszanám meg, hanem kb. 4re. Vagy esetleg más taktika?
2018. márc. 14. 00:09
5/5 anonim válasza:
4 csapatra pedig vagy 4 szalon futo sztorira kene osztani a strategiat, vagy egyszeruen tulsagosan kockazatos. Nekem most van egy jol mukodo szisztemam, ha erdekel, irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!