Ezzel az "edzéssel" mit lehet elérni?
Figyelt kérdés
186 cm 82 kg vagyok. Nem vagyok kövér, de van rajtam felesleg. Olyan napi 30 perc cardioval és 30-40 perc biciklizéssel milyen eredményt tudnék elérni, nem leszek túl vékony?2019. jún. 3. 16:46
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos többen élünk együtt, szóval nem rajtam múlik teljesen. Próbálok minél egészségesebben táplálkozni, de néha becsúszik 1-2 tésztaféle. Inkább többször szoktam kevesebbet enni egy nap.
2019. jún. 3. 17:54
3/9 anonim válasza:
Hát ha állóképességi sportot űzöl akkor többször is becsúszhat a tészta. Elkél a szénhidrát...
4/9 anonim válasza:
Nem magával a tésztával van a baj, hanem azzal, ha mértéktelenül eszed. Fogyáshoz kalóriadeficit kell, inkább minőségi tápanyagokból.
5/9 anonim válasza:
Hol írta a kérdező, hogy fogyni akar? Ezt így konkrétan nem látom megfogalmazva sehol...
6/9 anonim válasza:
Jó mondjuk biztos azt akar, de akkor se volt ez normálisan leírva...
7/9 anonim válasza:
"Nem vagyok kövér, de van rajtam felesleg." Mondjuk itt, előző. Burkoltan fogalmazta meg. :D
8/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Akkor mondjuk úgy, hogy le szeretném adni azt a kevés felesleget és egyben erősödni is szeretnék.
2019. jún. 4. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!