16% körüli tzs még jónak számít vagy már kicsit határeseten kívül esik?
Figyelt kérdés
Egy olyan srácon aki már több mint 1 éve edzeget. És ennyi a tzs-je azthiszem 16,2% de legutobb 16,6% volt ugyanezzel a testömeggel. De azóta szedtem fel izmot. körül lehet az én testzsírom. Ez úgy mennyire jó fizikum, sportos, illetve a csajok még milyen szemmel néznek erre? Mert elvileg max 15,3% tzs-ig lehet azt ki jelenteni , hogy spórtos a testalkatom. Jelenleg magasság/testsúlyom 172/69. Persze kyokushin edzéseken ez a testzsír százalék előnyös 1,5 éve járok kyora , el is vertem egy 197 cm magas 88 kg-s srácot akinek max 13% lehetett a tzs-je. Pedig edz is mellé ő is már kb 2 éve De már normális bunyóba nem biztos , hogy az lenne.2019. máj. 26. 13:04
1/2 anonim válasza:
"És ennyi a tzs-je azthiszem 16,2% de legutobb 16,6%" :D
Lol!!! 0.4 az bőven mérési hibahatár, ennyit még laborban is necces kimutatni.
Amúgy gondolom ilyen meg kell fogni a két vezetéket, és megmondja a TZS-t eszközt próbálsz használni. Elárulom a titkot, hogy ezek a cuccok kb a csillagjóslás kategória pontosságával vetekednek.
2/2 anonim válasza:
Sehr gut,de azért a kopfba is szedjetek fel valamit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!