Normális, ha ilyenkor irigy vagyok kicsit?
Elégedett vagyok magammal külsőre, szóval nincs önbizalomhiányom, vagy ilyesmi.
Természetes szőke a hajam, szeretem, amikor úgy esik rá a fény, kifejezetten szépnek találom.
Sosem volt festve, nem is akarom, mivel más szín nem illene, illetve mivel vékonyszálú a hajam, csak tönkretenném.
Viszont kicsit irigy vagyok az egyik lány ismerősömre, aki az eredeti barna haját évek óta vörösre festi. Kb a védjegyévé vált.
Amikor frissen van festve, annyira gyönyörű.
Mások is szépnek találják, mindenki azt hiszi, természetes, megállítják miatta az utcán...
Ilyen a hajszíne:
Hogy tudnék ezen túllendülni?
Nem vagyok tini, 20 felett vagyunk mindketten.
Valóban szép szín amit küldtél, de szerintem a Természetes szőke haj is gyönyörű, főleg ha rásüt a nap.
Nem is értem miért vagy féltékeny. Egy baromság miatt.
A tiéd is szép, és az övé is.
Ennyi :)
Én pedig a természetes hajszínben gyönyörködöm!
A vörös haj,valamiért elkezdett irritálni,pedig nagyon régen én is voltam vörös.
Szóval nekem nem tetszik,de bizonyára jol áll neki.
Szerintem figyelgesd a szőke leányzókat és fedezd fel Te is,milyen csodálni való a természetesség.
Ha tetszik valakinek a szőke haja,akár ki is probalhatod,olyanra festeni csak hogy lásd azt is jól érzed e magad festett hajjal.
(bevallom engem nő létemre elvarászol a hamvas szőke,de nem vagyok bi...szóval megértem a férfiakat).
A szőke sokkal bájosabb,mint a vörös.
A vörös az dögös.
Szerintem inkább legyél bajos :)
ui:szomszéd lány ugyanilyen vörösre festette nemrég és semmi szépet nem tudok benne látni.
Nem lehet,hogy inkább személyiségére kezdesz irigy lenni?
Nem, a személyiségét, egyéb tulajdonságait nem irigylem.
Nem a személyével kapcsolatos, hanem nekem mindigis nagyon tetszett ez a szín.
6-os:
Fodrászhoz jár, szóval lehetséges, hogy ott keverik ki neki a színt, nem tudom konkrétan, mivel festi.
Esetleg rákérdezek, ha legközelebb összefutunk.
Nem szeretném befesteni a hajam semmilyen színre, mert vékonyszálú, és csak szétroncsolnám.
Illetve sajnos nekem nemm illene a vörös egyetlen árnylata sem, mivel nem az a típus vagyok.
Le merem fogadni csomoan meg rad irigyek. Lehet a baratnodnek is a te hajad tetszik jobban, mint a sajatja.
En is inkabb szoke parti vagyok de az a voros is nagyon szep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!