Ebben az időben szabadtéri futáshoz este fél7-7 körül érdemes lenne sapkát felvennem? Ti hogyan szoktatok ilyesmi időben és napszakban futni?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 13:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne este, hanem reggel/hajnalban fuss, sokkal tisztább a levegő, és fel is kelt.:)
Sapkát, ha fázik a fejed/füled vehetsz, de szerintem inkább sálat/garbót viselj!
2/4 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de sajnos mindenképp késő délután/kora este szeretnék futni járni.
Köszönöm a tippet!
2019. máj. 15. 14:18
3/4 anonim válasza:
Én ilyenkor már nem veszek sapkát. :) Ha fázósabb vagy, akkor viszont vegyél. Ki kell tapasztalni, hogy neked miben jó.
Én trikó+ hosszú nadrág, vagy rövid nadrág + hosszú ujjú póló változatokban futok ilyenkor.
4/4 anonim válasza:
Esik az eső, széldzsekiben kapucnival. A garbót én nem szeretem, mert ha bemelegszem, mindig le kell kicsit cipzáraznom a felsőmet. Sapka is jó ilyenkor, elég a szellős nyári, vagy vékony téli sapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!