Hogyan vehetném rá a szüleimet hogy járhassak lovagolni?
Régebben jártunk lovagolni a tesómmal, de aztán anyagi okokból és idő hiány miatt abbahagytuk. Már eljutottunk odáig hogy egyedül ügettünk.
Tudom hogy ez drága és kölcséges sport, de annyira szertem a lovakat , a velük töltött időt.
Próbáltam rábeszélni anyát és apát de nem nagyon akarnak hallani róla. A hugom is nagyon szeretné, mindig kérdezi anyáéktól hogy : Mikor mehetünk lovagolni?
Anyukám mindig azt válaszolja hogy majd.
Direkt gyüjtögettem én is meg a tesóm is hogy akkor majd mi fizetjük de még igy sem akarnak elvinni minket.
Azzal is tisztában vagyok hogy mikor nem engedhetjük meg magunknak a lovaglást és mikor igen.
Most pl. simán beleférne heti 1x alkalom. Sőt pl. az öszeg felét mi álnánk a tesómmal.
Most meg pláne nem lenne drága mert egy ismerősünk tudna minket oktatni, mivel lovas oktató.
De sehogy sem tudom
ráfűzni őket!
Mit tudnék most tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!