Ugrókötelezést szeretném elkezdeni. Megosztanátok velem tapasztalataitokat?
Figyelt kérdés
Beszeretnék iktatni egy kis mozgást az életembe. Aki ugrókötelezik,milyen gyakran csinálja,illetve miben segit az ugrókötelezés? Milyen ugrókötelet választjak?2019. ápr. 18. 01:38
1/2 anonim válasza:
nem egy tul bonyolult sport szerintem. bar regen volt rola egy tok jo film a disney csatornan Xd
2/2 anonim válasza:
Nem boynolult sport, olyat vettem amelyiken van digitalis szamlalo, kezdeskent napi 120, majd 150, 200, most 700-nal tartok, alaposan megizzaszt, megindult a fogyas is jobban is mint amire szamitottam, előtte nyújtok, van egy jo video aszerint vegzem a nyujtó gyakorlatokat igy nem marad ki semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!