Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezt a napot kihagyhatom az...

Ezt a napot kihagyhatom az edzésből?

Figyelt kérdés
úgy szoktam csinálni hogy: hétfő kondi,kedd pihenés,szerda kondi,csütörtök pihenés,péntek kondi,szombat pihenés és vasárnap csak fél kondit szoktam tehát amit csinálok annak a felét,30kgal lábnyújtás és 15kg-al guggolni szoktam 10es sorozatban!a lehet egymás után 2 pihenőnap(szom,vas)???félkondi az nem annyira meghatározó,egyébként a foci miatt kondizok hogy erősebbet lőjek és gyorsabban fussak!
2010. júl. 4. 20:29
 1/3 Osynho ***** válasza:
Annak semmi értelme, hogy a megszokott súly felével végzed a gyakorlatokat. 2 pihenőnap legyen inkább, minthogy ilyenekkel szórakozz :)
2010. júl. 4. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
rendben mostantól az lesz thx:D
2010. júl. 4. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

15kg-al guggolni ? HE ? Nem tudom , hogy fiú vagy-e vagy lány, meg hány éves , hány kiló stb , de ez akkor is messze túl kevés , és ez a 2 gyakorlat sem elég . Jól jönne még a kitörés , és a lábhajlítás is . Ezenkívül a vádlit sem kéne kihagyni .

És inkább szombat-vasárnap tarts pihenőt , minthogy féledzéseket csinálj .

2010. júl. 4. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!