Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi javasoltok? Napi sportoláss...

Mi javasoltok? Napi sportolással, egészséges életmódhoz kapcsolódik

Figyelt kérdés

166 cm vagyok,54 kg.Szeretnék izmosodni,formásodni,egyébként lány vagyok.Edzőterembe nincs lehetőségem menni.

Szerintetek ez a terv jó?

Heti 3x kb.2,5 km lefutása normál tempóban mivel szeretek futni.A pályához biciklivel mennék ki.

Ezen kívül otthon különféle erősítő gyakorlatok.

Evés:

A suliban tízóraizom,ez egy szendvicset jelent.Az ebédem a menzakaja szintén a suliban.Vacsorára pedig szendvics és saláta.Törekednék,hogy napi 3 litert igyak.

Szeeintetek ez így jó,vagy mit javasoltok?

2019. ápr. 7. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Végre valaki aki nem mekis kaja zabalasaval és 1 km futassal akár fogyni.. Xd amúgy az arányok tökéletesek, ha a fogyás semmi képp nem megy akkor ajánlom a menza kaja kiiktatasat mert rengeteg zsírt tesznek bele de ha ez nem elhanyagolhato akkor a futások km nagyságát növelnem egy kicsit erősítést azért nem mert az csak formásit.. Én minden esetre szurkolok neked 💕
2019. ápr. 7. 22:31
 2/5 Laylah ***** válasza:

1.: Nem fogyni akar.

Am sztem nem annyira jó. A menzakaja gondolom fix, így arról nem is mondok semmit, de az a szendvics meg saláta az nem nagyon fogja fedezni az izomépítéshez szükséges fehérjéket. A helyedben legalább valami fehérjeport beleiktatnék napi 1-2x, vagy növeld egyéb módon, étkezéssel az adagot.

2019. ápr. 18. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebből a "szeretek futni" dologból adnál nekem? :D

Én sokkal jobban szeretem kinyírni magam edzésen, mint futni, pedig az utóbbira is szükség lenne...

Amúgy hogyha izmosodni szeretnél, akkor tényleg több edzés bukásig, és enni kell. A 3l víz jó lesz.

Sokan úgy gondolják, hogy nem kell, pedig nagyon is: alvás. Legalább 8óra. Rengeteg dolog függ tőle, de inkább nem kezdem el sorolni.

2019. ápr. 22. 23:43
 4/5 anonim válasza:
Eloszor is rakj tojást a kajádba vagy egyéb fehérjéket mert ez így kevés lesz. Pl. reggelire zabkasa tejjel, stb. Futás annyira nem erősít, én a helyedbe nyomnék mellé sprintet, guggolásokat, kitörést, guggolásból felugrást. Ezeket súly nélkül is csinálhatod.
2019. máj. 7. 21:17
 5/5 Legyenszépnapod! válasza:
Fontos hogy ha erősìtesz, utána mindig nyújts. Akkor nem lesz izomlázad, vagy legalább is nem annyira
2020. márc. 29. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!