Miért csak a teltebb lányoktól várják el, hogy sportoljanak?
Sok olyan nagyon vékony lányismerősöm van, aki nem figyel az étkezésre, össze-vissza eszik, mégis van olyan köztük, aki nem éri el a 40kg-t se felnőtt (25 feletti) nő létére.
Tőlük senki se várja el, hogy sportoljanak, mivel vékonyak.
Én nem eszek össze-vissza (egy csomó dolog tiltólistás), mozgok rendszeresen, tornázok, emellett kizárólag gyalog megyek mindenhová. Viszont mivel nem vagyok annyira extrém vékony (duci se), sokszor még idegenek első kérdése is az hozzám, hogy "Miért nem sportolsz?" Amikor meg megmondom, de igen, akkor jön a "Nem látszik. Nézd, a Marika milyen vékony, biztos rengeteget edz"
Holott nem, csak ilyen a genetikája, mert ismerem, és még a középiskolai tornaóráról is felmentette magát.
Illetve sokan beszólnak, hogy fogytam-e már, illetve az egyik lány amikor náluk voltunk, utálatosan megjegyezte, hogy úgy sem mernék ráállni a mérlegre.
Miért hihetetlen, hogy van, aki sportol, de nem lesz 40kg, és van, aki örökre maximum 40kg és sose sportolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!