Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért csak a teltebb lányoktól...

Miért csak a teltebb lányoktól várják el, hogy sportoljanak?

Figyelt kérdés

Sok olyan nagyon vékony lányismerősöm van, aki nem figyel az étkezésre, össze-vissza eszik, mégis van olyan köztük, aki nem éri el a 40kg-t se felnőtt (25 feletti) nő létére.

Tőlük senki se várja el, hogy sportoljanak, mivel vékonyak.

Én nem eszek össze-vissza (egy csomó dolog tiltólistás), mozgok rendszeresen, tornázok, emellett kizárólag gyalog megyek mindenhová. Viszont mivel nem vagyok annyira extrém vékony (duci se), sokszor még idegenek első kérdése is az hozzám, hogy "Miért nem sportolsz?" Amikor meg megmondom, de igen, akkor jön a "Nem látszik. Nézd, a Marika milyen vékony, biztos rengeteget edz"

Holott nem, csak ilyen a genetikája, mert ismerem, és még a középiskolai tornaóráról is felmentette magát.

Illetve sokan beszólnak, hogy fogytam-e már, illetve az egyik lány amikor náluk voltunk, utálatosan megjegyezte, hogy úgy sem mernék ráállni a mérlegre.

Miért hihetetlen, hogy van, aki sportol, de nem lesz 40kg, és van, aki örökre maximum 40kg és sose sportolt?

2019. márc. 29. 09:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

"Illetve szintén ő mondta, hogy a férfiak maximum a melleimet nézik rajtam, vele ellentétben, akin ugye minden tökéletes."

Tipikus kisebbségi érzéssel rendelkező lelki szegény. Pont azért mond ilyeneket, mert nulla önbizalma van és ezzel akarja kompenzálni. Az ilyenek véleményére nagyon nem érdemes adni.

2019. márc. 29. 09:50
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Ne haragudj, de az egész olyan, mintha egy 14 éves kislány írta volna ki. Az egész világ őt bántja, a menci osztálytársak nem lávcsizzák. Ráadásul még a válaszok egy részére sem vagy képes reagálni, csak mondod tovább a saját bánatod.

Mi a célod a kérdéssel?

2019. márc. 29. 09:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked környezetváltozásra van szükséged. Én sem voltam soha extrém vékony, a huszas éveimben a 162 cm magasságomhoz 56-62 között mozgott a súlyom (nyáron lefogytam, télen híztam) de úgy hogy mindig sokat edzettem. Csak normálisan ettem, mint mások. Izmos voltam, formás de nem vékony. Akkor még azon keseregtem, miért nem vagyok én is extrém vékony. Ma már azért a súlyért is ölni tudnék, pedig a mai napig sportolok. Önmagában a sporttól nem fogysz, legföljebb a rohadt sok kardio mozgástól. Ha fogyni akarsz, akkor diétázz, ha jól érzed így magad,akkor hagyd a fenébe. Ne másoknak akarj megfelelni. Nekem soha senki nem rótta fel, hogy nem vagyok vékony, legföljebb kevés pasi érdeklődött irántam. De olyan ne is érdeklődjön, akit csak egy kemény diéta eredményeként tudok meghódítani, mert nem az a természetes állapotom.
2019. márc. 29. 09:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a te ismerőseid, nekem meg másféle ismerőseim vannak. Ne foglalkozz velük.
2019. márc. 29. 10:01
 15/21 anonim válasza:

"Sok olyan nagyon vékony lányismerősöm van, aki nem figyel az étkezésre, össze-vissza eszik, mégis van olyan köztük, aki nem éri el a 40kg-t se felnőtt (25 feletti) nő létére"

Kedvencem mikor valaki csokin és kávén él, sportolás soha, mégis példaképnek állítják, utánuk csorog a férfiak nyála.

2019. márc. 29. 10:04
 16/21 anonim válasza:
16%
Csak lehet túlsúlyod, ha idegenek is ezzel jönnek. Érdekes, nekem soha nem mondanak ilyesmit.
2019. márc. 29. 10:05
 17/21 A kérdező kommentje:
170/60, de ugyanúgy megkaptam ezeket 56-58kg-san is, mert az alkatom attól még nem változott, hogy 1-2cm innen-onnan lement.
2019. márc. 29. 10:11
 18/21 anonim ***** válasza:
34%

kéne valami felmérést csinálni, hogy mennyi megkeseredett nő van az oldalon. Normális válaszok lepontozva, férfinak szánt beszólás felpontozva. Tök jó.

A kérdező meg továbbra is csak a saját beidegződését mantrázza, mindent ignorálva.

2019. márc. 29. 10:14
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
"Nem vagy extrém vékony, de duci se" közben megjegyzik hogy nem mersz ráállni a mérlegre. Nem láttalak, nem tudom, de nekem az jön le hogy aki normál vékony sportos, az neked extrém...szóval nem látod ducinak magadat. Szerintem próbálj lefogyni, a sport maradjon az nagyon jó, ha nem változik semmi, orvossal is konzultálj. A többiekkel meg ne foglalkozz csak csipognak mert látják hogy hatásos. Állj ki magadért.
2019. márc. 29. 12:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor most a kérdés lényege az, hogy magasztaljunk téged, amiért te nem eszel mindent össze-vissza, és mert nem vagy vékony, de sportolsz?

És mi az, hogy megszólnak félidegenek suliban, utcán, vagy akárhol máshol, hogy miért nem sportolsz? :D Ne már backi. Mindenkinek van jobb dolga, neked meg kezdeni kellene valamit a paranoiáddal.

2019. márc. 29. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!