Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek transzi beiratkozh...

Szerintetek transzi beiratkozhat balett iskolába?

Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 04:36
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Felnőtt hobbi balett tanfolyamra gondolsz? Miért ne tehetné? Szerintem egy ilyen tanfolyamra mindenki beiratkozhat, akit érdekel a balett.
2019. márc. 17. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Van Damme is balettozott első, neki be mernél szólni?
2019. márc. 17. 08:21
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Első vagyok. Igen, beszólnék neki is, sőt godzillának is beszólnék! Erős is vagyok ám, fél kézzel tépem a budipapírt. Nos, viszont rámírt a kérdező és más megvilàgításba került a kérdése. Ha nem a transzneműség mutogatása a cél, akkor van helye a teremben. Nagyon szokatlan és nem odavaló karakter egy transznemű. Ha talál ilyen termet, akkor jelentkezzen. Én annyit mondhatok, hogy Budapest belvárosában több olyan hely is van, ahol tud balettozni.
2019. márc. 17. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Tudom, hogy a balettről mindenkinek egy cuki ötéves kislány jut eszébe, tütüben, de a balett nem külön női sport, férfi balett-táncosok ugyanúgy vannak, mint nők.
2019. márc. 17. 08:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, nyilván nem a nemi hovatartozás mutogatása a célom!
2019. márc. 17. 08:45
 6/6 lewega válasza:
Ha fizeti a tanfolyam díját, miért ne!
2019. márc. 22. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!