Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eltanácsolhatnak hobbi balett...

Eltanácsolhatnak hobbi balett csoportból, ha nem vagyok elég hajlékony?

Figyelt kérdés

Sosem balettoztam korábban, holott mindigis szerettem volna, már 3-4 évesen is. Csak nem engedték a szüleim. Mindegy, ez most nem számít.

Most lenne lehetőségem rá, mind anyagilag, mind időbelileg, mind helyileg.

Viszont mivel sose táncoltam vagy gimnasztikáztam, sajnos nem vagyok se edzettebb, se hajlékonyabb egy átlag, normál testalkatú korombeli lánynál.

Csak hobbiból szeretném csinálni, mint sport, és nem mint művészet. Kizárólag az alapokat, tehát nincsenek olyan ambícióim, hogy majd megtanulom a spárgát, vagy valaha is spiccelhetek.

Előfordulhat, hogy eltanácsolnak néhány óra után a kezdő hobbi balett csoportból, ha látják, hogy nem vagyok hajlékony?

Vagy ha fizetek, akkor nem foglalkoznak ezzel, maximum nem engednek tovább a következő szintre évek elteltével se?

2019. márc. 11. 22:35
 1/4 A kérdező kommentje:
25l
2019. márc. 11. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki beszól: dehogy akarok én táncosnő lenni, csak heti 1-2 órácskát mozogni sport gyanánt
2019. márc. 11. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
A leírt feltételek mellett kizártnak tartom az eltanácsolást.
2019. márc. 12. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:

hobbi csoportokból nem szokás csak úgy kidobni valakit.... aki hobbiként táncol, az már úgysem nagyon lesz fekete hattyú, akkor meg egyből nem is kötelező hajlékonynak lenni

érdeklődhetek hova jársz? (privátban is jó)

2019. márc. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!