Eltanácsolhatnak hobbi balett csoportból, ha nem vagyok elég hajlékony?
Sosem balettoztam korábban, holott mindigis szerettem volna, már 3-4 évesen is. Csak nem engedték a szüleim. Mindegy, ez most nem számít.
Most lenne lehetőségem rá, mind anyagilag, mind időbelileg, mind helyileg.
Viszont mivel sose táncoltam vagy gimnasztikáztam, sajnos nem vagyok se edzettebb, se hajlékonyabb egy átlag, normál testalkatú korombeli lánynál.
Csak hobbiból szeretném csinálni, mint sport, és nem mint művészet. Kizárólag az alapokat, tehát nincsenek olyan ambícióim, hogy majd megtanulom a spárgát, vagy valaha is spiccelhetek.
Előfordulhat, hogy eltanácsolnak néhány óra után a kezdő hobbi balett csoportból, ha látják, hogy nem vagyok hajlékony?
Vagy ha fizetek, akkor nem foglalkoznak ezzel, maximum nem engednek tovább a következő szintre évek elteltével se?
hobbi csoportokból nem szokás csak úgy kidobni valakit.... aki hobbiként táncol, az már úgysem nagyon lesz fekete hattyú, akkor meg egyből nem is kötelező hajlékonynak lenni
érdeklődhetek hova jársz? (privátban is jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!