Mit csináljak ha hirtelen túlerőltettem a derekam és megfájdult?
Egy lábműtét miatt fél éve nem edzettem és amikor az orvos megengedte nagy lelkesen el is mentem egy edzésre ahol egyáltalán nem nagy súlyokkal de azért azokkal dplgoztunk és megfájdult a derekam... mit kéne tegyek? Tudpm nem volt jó ötlet rögtön a közepébe csapni
17/L
Koszi masodik ez segit...
Szerintem ha te is egy elsportolo lennel akinek ki kell hagyni egy egesz szezont akkor te is nagyon varnad mar az alkalmat hogy edzhess....
Es nem a biralast kertem csak valami tanacsot hogy mit tegyek mert mar megtortent a dolog keso azt mondani hogy hulye vagyok
Ha élsportoló lennél,tudnád,hogy ilyet nem csinálsz,mert megsérülsz.
Hogy mit tudsz tenni?
Pihenj megint!
Mert ha elsportolo vagy akkor az wgyenesen azt jelenti hogy tortent veled mar ilyen es van tapasztalatod?
Igazabol nem akarok osszeveszni sak sose ertem higy ezen az oldalon ami konkretan arra volt kitalalva h az emberek segitsenek egymasnak mert kell beszologatni
Egyebkent 9 eve versenyszeruen sportolok es eletemben eloszor most maradt ki rgy fel ev es ezert eszembe se jutott h ne menjek edzesre
Figyelj,ennyi év után tudatában KELL lenned a velejárokkal,mert ez nem olyan idegen senki számára sem.
A tapasztalat más,azonban gondolkozni tudsz és kell az elővigyázatosság,mert alap.Ez egy kis baleset,de nem tudsz mást tenni,csak pihenj
Köszönöm a válaszokat!
Teljesen igazatok van, hülye voltam csak annyira vágytam már a sprtra, meg hogy valamit kezdjek is a testemmel ne csak egyek, hogy bele se gondoltam, hogy nem így kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!