Mit csináljak a fenekemmel?
Sziasztok :( nagyon nagyon szomorú vagyok mert nem vagyok megelégedve magammal 19 evs vagyok és vékony, vékonyak a lábaim a vállam széles és csípőm se nagyon van
Az emberek szerint nagyon csinos vagyok
Viszont a fenekem az az amit nagyon utálok
Egyszerűen bármilyen farmert veszek fel lelapítja a fenekem 9 évig tornász voltam viszonylag izmos vagyok de nagyon el vagyok keseredve a fenekem miatt
Jó lenne egy kicsit hízni és izmosodni
Mert nagyobb feneket szeretnék :(
Próbáltam elfogadni magam úgy ahogy vagyok ez 8 évig ment de most megkérdeztem egy ismerősöm véleményét hogy szerinte lapos e a fenekem és ő nevetve azt mondta hogy Igen
Szeretnék vastagabb combokat és nagyobb feneket de félek ha elkezdek edzeni fogyni fogok
És ha valaki azt írja majd most hogy eddzek akkor kérlek írja le hogy mit hogyan esetleg szedjek e valamit
Előre is köszönöm
Segítsetek kérlek :((
Egyébként a farmerjaim is eléggé közre játszanak benne, mert nadrág nélkül világi seggem van
Felhúzok egy farmert és össze nyom 😵
Össze kell jönnöd,valakivel, akinek nagyobb segge van, így a tiéd kicsinek fog tűnni.
Én futottam, bicikliztem és ipari méretű combom és seggem van ;)
Ha így gondolod egyél rendesen felszedsz pár kg ot.
De biztos van olyan nadrág ami előnyös is.Van már push up nadrág is. Mára sok ilyen van ami direkt kihangsúlyozza a feneked.
De ha vékony vagy minek szeretnél összenőtt combokat stb ?
Neked így jó az alakod.
De ha szoknyába leszel akkor abban nem is látszódik ,hogy mekkora.Biztos így vagy cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!