Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Protein shake érne valamit...

Protein shake érne valamit ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Kifejezetten vékony testalkatú vagyok, és én jól érzem így magam, azzal a kivétellel, hogy a fenekem eléggé lapos.

Emiatt szeretnék edzeni erre a területre (guggolás súlymellénnyel, bolgár guggolás, kitörés, medence emelés hanyatt fekve, stb).

Rendszertelenül étkezem, és tisztában vagyok azzal, hogy a fenék formálása nem más, mint izomépítés, és ehhez fontos a megfelelő étrend követése, azonban ez egyéb okokból kifolyólag nem teljesen megvalósítható a számomra jelenleg (nem az akaraterő hiánya vagy financiális probléma miatt), így nem tudnék elegendő fehérjét juttatni a szervezetembe, mivel a szilárd ételeim nem fedezik a fehérjebevitelem kétharmadát, amit ki lehetne egészíteni shake-kel.

Ennek ellenére szeretném megkérdezni, hogy mivel úgy tudom, hogy edzés után a szervezet sokkal hatékonyabban építi be a tápanyagokat, érdemes lenne-e edzés után szénhidrát-fehérje turmixot innom, akár minimálisan hatékony lenne-e, vagy annak tükrében, hogy a napi fehérjebevitelem nem megfelelő, teljesen felesleges lenne?

Hálás lennék, ha valaki segítene! :)

2019. márc. 3. 15:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel étrendkiegészítő, ezért nyilván jó, ha ezzel kiegészíted a hiányzó dolgokat. Viszont a súlymellényes guggolásból kiindulva feltételezem, hogy a megfelelő terhelés is hiányzik.
2019. márc. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!