Kinek (minek) higgyek kalóriaégetés szempontjából?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 166 cm és 60 kg. Szeretnék néhány kilót leadni és elkezdtem futni (HIIT edzést végezni) futópadon. A kalória bázis a beírt adatok alapján azt írja, 20 perc ilyen edzéssel kb. 150-170 kalóriát égetek, az okos/sportórám (az adatok szintén rögzítve) szerint 100 kcal körül, míg maga a futógép 20 perc elteltével 270 (!) elégetett kalóriát tüntet fel (itt nincsenek természetesen rögzítve az adatok).
Azért a három értek elég eltérő, és nem tudom, melyik a hiteles.
A válaszokat előre is köszönöm.
2019. febr. 28. 17:02
1/1 anonim válasza:
Ez nagyban attól függ természetesen, hogy milyen tempóban futsz, milyen átlagpulzussal. Ha intenzíven futsz, szerintem a 200 kalória körüli érték lehet a reális, lazán lötyögve meg 150. De mondom, ez az edzettségi szintedtől függ, minél jobb az állóképességed, annál alacsonyabb átlagpulzussal és kalória felhasználással tudsz futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!