Béres Alexandra 10 percesei így érnek valamit?
Ha pl napi 6-ot megcsinálok (3 db egy részemre, 3 db másikra, következő nap másik 2 testrész ugyanígy), heti 6x, ennek lenne hatása?
(Az étrendem nagyjából rendben, feleslegem kb 5 kg van, így a fogyást nem ettől várom, formálódásra gondolok.)
Mivel lehet normális eredményt elérni, legalább, hogy ne legyen puding állagú testem, ha csak itthon van lehetőségem, és jelenleg eszközökre nincs keret?
Esetleg van valami videó tipp?
Szoktam itthon edzeni, aminek ugyan nem sok, de valamennyi hatását érzem/látom, de úgy tudom, monoton, és hosszú távon nem hatásos ugyanazokat a gyakorlatsorokat végezni. És általában eddig mind ugyanazokat csináltam 2 napi leosztásban.
Ezekkel a videókkal tényleg csak az a baj hogy a semmi mozgásnál jobbak, de a szereplők se azoktól a gyakorlatoktól lettek olyanok...
Azért 2db egykezes súlyzó nem kerül sokba, és azokkal is nagyon sok gyakorlat elvégezhető. Gyűjtök is gyakorlatokat ha érdekel..azt a párezer forintot megéri szerintem, ha ezen múlik a dolog.
Babával vagyok én is itthon, ezért is írtam, hogy korlátozottak a lehetőségek.
1 kg-os súlyzókat vettem, de hosszú távon valószínűleg az kevés lesz.
Lábsúlyokat tervezek majd venni, meg rendeltem gumiszalagot, ami hamarosan megjön (wishről), csak kicsit egyhangúak a gyakorlataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!