Elkopott ízület megoldás?
Az a problémám, hogy több éves küzdősportolás után a térdeimben szépen elkoptak az ízületeim. Szedtem rá gyógyszert, de semmi. Ha csak sétálok/normál napi tevékenységet csinálok, akkor nem fáj, viszont a lábedzéseket sorba hagyom ki, mert már a saját testsúlyos egylábas guggolásoknál is fáj. Eddig egyszer csináltam súllyal, de 1 hétig alig tudtam bármit csinálni (pedig nagyon kevés súly volt. kg 25-30 kiló.) Ez a súly is olyan volt, hogy bőven tudtam csinálni 30 ismétlés felett is akár, szóval még csak nem is az volt a baj, hogy túl sok volt a súly. Műteni nem szeretném, mert akkor pár év után cseszhetem az egészet, ha az is elkopik.. Jelenleg ropog és fáj a térdem, ropog a csípőmnél, az egyik vállam is ,,kattog", viszont egyedül a térdem szokott fájni.
Inkább csak azért bánom, mert nem hiszem, hogy ennyi idős korban, fiatalként ez normális lenne. Még ha lennék 50-50 éves és egész életemben sportoltam volna és úgy fájna, hát rendben. Megérteném, mert akkor kihasználtam. Egyébként a családban másnak is rosszak az ízületei.
Szia!
Én a forever glükozamin- és kondroitinszulfát és MSM tartalmú akoe vera italát fogyasztom a porcaimra, izületeimre és mellé hyaluronsav, gyömbér és kurkuma összetevőjű bogyóját eszem. Nekem beváltak.
Jobbulást!
Szia!
Szívesen.Ezeket üzletekben nem tudod megvásárolni Ha további infóra, tapasztalatra lenne szükséged, akkor emailben tudok küldeni, illetve ha segítség kellene, hogy a legkedvezőbben hol tudd beszerezni, akkor csak jelezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!