Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor használjak piramis...

Mikor használjak piramis technikát testépítésnél? És milyen módon csináljam?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 16:08
 1/3 clint ***** válasza:

Én úgy csinálom, hogy a súlyt emelem, az ismétléseket csökkentem...

Tehát pl karra.

első:20 kg 20 (vagy amennyit birok) ismétlés

második:25 kg 15 ismétlés

harmadik:30 kg 10 ismétlés

negyedik: amivel tudom feljebb növelni, annyival amennyit birok annyi ismétlést...

én igy csinálom nekem ez bevált, ha ki akarod próbálni persze kisebb súllyal, ha erősebb vagy nagyobbal..

2010. jún. 28. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Minden test másképp reagál az edzésre.Haverom 5x6-tól azonos súlyal jól fejlődik.Én ettől be sem durranok.

Nállam ilyen a piramis.15,12,10,8,6 minden szériában emelem 5-10 kilóval.

Próbálgasd mitől fejlődsz jobban.Hó elején meg mérőszalaggal mérd az eredményt.Amelyiknél tipusnál van fejlődés azt tartsd meg.

2010. jún. 28. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

próbáld ki, ha beválik akkor csináld, ha nem akkor sima 4-es sorozatokat csinálj. egyénfüggő, hogy kinek mi válik be igazán, mindenkinek ki kell tapasztalnia.

személy szerint én kétféle módon szoktam csinálni ha piramisban megy valami:

1, 12-10-8-6-6 ezután visszaveszem a súlyt kb. 30%-kal és max ismétlésszám.

2, simán nyolcakat nyomok mindig, a súlyt folyamatosan emelem amíg kb. 5-6 megy csak, majd ugyanígy lefelé is.

2010. jún. 29. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!