Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 éves lányként milyen...

17 éves lányként milyen edzést ajánlotok?

Figyelt kérdés

Eddig nem sportoltam, most viszont szeretnék otthon edzeni. Főleg fenékre és lábakra szeretnék, 1 kg-os bokasúlyom van otthon. Heti hány nap kéne,és hogy edzenem hogy látszódjon a változás? Ha ez számít, 170cm és 53kg vagyok.

Köszönöm a segítséget! :)

2018. dec. 23. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Sok guggolat futast, de egyebkent meg barmit :D

20L

2018. dec. 23. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

TBT / TRX = olyan feneket, hasat, alsó hátat csinál, menyalom a 10 ujjamat a látványtól!!

Street workout

Saját súlyos edzések

2018. dec. 23. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Jó popsihoz súlyzós edzés. Guggolások, kitörések. De nem 1 kilóval, nagy súlyok kellenek. Ne csak lábra edzj, mindenre kell. Heti 3-4 teljes testes edzéssel, két hónap múlva elég jól látszani fog a változás, ha jól kajálsz mellé. (Megfelelő fehérje bevitel, hiszen abból lesz az izom)
2018. dec. 23. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen nagy súlyokkal kitörés, kezdőknek. Hát persze Hakapeszi!
2018. dec. 23. 12:57
 5/8 anonim válasza:
64%

Ha jó testet ÉS hasznos edzést akarsz, akkor KÜZDŐSPORT!

Kickbox például. A lényeg, hogy "harcosabb" legyen.

2018. dec. 23. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Nálam ezek az otthoni bokasúlyos edzések a szánalom kategóriát képezik. Ha rendesen akarsz edzeni akkor menny edzőterembe és eddz nagyobb súlyokkal, guggolás, kitörés stb. Persze 17 éves kezdőként még nem kell olyan komolyan de ezek az otthoni seggformáló gyakorlatok akkor se kemény edzések. Én az edzőtermi nagyobb súlyos edzést ajánlom. A kerek fenékhez meg nagy súlyos guggolást érdemes csinálni. Az étrendedre is figyelni kéne, ha izmot akarsz építeni akkor többet kellene enned mint amennyit felhasználsz és sok fehérje is kellene olyan 1,5-2 gramm szorozva a tömegeddel már elég.
2018. dec. 23. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Off: Szerintem maga a seggcentrikus edzés a szánalom. Ha jól guggolsz, kitörsz, lábtolózol, ugyanúgy lehet jó segge valakinek.

On: Ha a konditermi edzést választod, akkor olvass utána, mit kéne csinálni. Nézz videókat, és teljes testes edzést csinálj pár hónapig. A súlyokat fokozatosan emeld, a kajára figyelj.

2018. dec. 23. 20:22
 8/8 aikiboxer ***** válasza:

Keress csoportos tornát: hot iron, kettlebell stb. Csoportban, edző felügyelete mellett jobban tudsz haladni.

Ha otthon akarsz tornázgatni, szerezd be a Fegyencedzés című könyvet, szerintem az a legkönnyebben követhető saját testsúlyos edzésterv otthonra. Ha súlyzózni akarsz, akkor meg vegyél rendes súlyzókat (szerelhető, tárcsás) és keress a youtube-on "full body workout" címen edzéseket.

2018. dec. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!