17 éves lányként milyen edzést ajánlotok?
Eddig nem sportoltam, most viszont szeretnék otthon edzeni. Főleg fenékre és lábakra szeretnék, 1 kg-os bokasúlyom van otthon. Heti hány nap kéne,és hogy edzenem hogy látszódjon a változás? Ha ez számít, 170cm és 53kg vagyok.
Köszönöm a segítséget! :)
Sok guggolat futast, de egyebkent meg barmit :D
20L
TBT / TRX = olyan feneket, hasat, alsó hátat csinál, menyalom a 10 ujjamat a látványtól!!
Street workout
Saját súlyos edzések
Ha jó testet ÉS hasznos edzést akarsz, akkor KÜZDŐSPORT!
Kickbox például. A lényeg, hogy "harcosabb" legyen.
Off: Szerintem maga a seggcentrikus edzés a szánalom. Ha jól guggolsz, kitörsz, lábtolózol, ugyanúgy lehet jó segge valakinek.
On: Ha a konditermi edzést választod, akkor olvass utána, mit kéne csinálni. Nézz videókat, és teljes testes edzést csinálj pár hónapig. A súlyokat fokozatosan emeld, a kajára figyelj.
Keress csoportos tornát: hot iron, kettlebell stb. Csoportban, edző felügyelete mellett jobban tudsz haladni.
Ha otthon akarsz tornázgatni, szerezd be a Fegyencedzés című könyvet, szerintem az a legkönnyebben követhető saját testsúlyos edzésterv otthonra. Ha súlyzózni akarsz, akkor meg vegyél rendes súlyzókat (szerelhető, tárcsás) és keress a youtube-on "full body workout" címen edzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!