Egy napja nagyon erős izomlázam van. Mitől lehet és hogyan múlhatna el? (részletek lent)
A sportoláshoz ennek most annyi köze van, hogy atletizálok. Hétfő este voltam utoljára edzésen, de utána nem volt semmi izomlázam. Másnap az első órában sulis körökben kinti programon vettem részt, ahol hiába voltam melegen felöltözve, a végére kicsit lefagyott a lábam. Utána visszamentünk a suliba, és ilyen "meghűlt" lábbal másztam fel a harmadik emeletre. Utána pár órával jelentkezett az izomláz. A combomban érzem, minkét lábamon. Csak elöl, hátul nem. Ha kézzel megnyomkodom az is fáj, illetve járás közben folyamatosan húzódik, így nem tudok rendesen járni. Tegnap már így értem haza suliból. Kihagytam az edzést és pihentettem. Reméltem, hogy ma reggelre elmúlik. tévedtem, mert mára még rosszabb lett. Így voltam suliban és a tesi órán is részt vettem (hátha a mozgástól jobb lesz, de nem lett).
Mitől lehet ez? Mert pont a combizmaimat nem erőltettem meg még a hétfői edzésen se. Viszont nagyon fáj, és nem tudom mikor akar elmúlni. Valaki tudna tanácsot adni. Esetleg valami gyógyszer segíthet? (magnézium, c-vitamin és e-vitamin már megvolt).
Szia!
Rendesen lenyujtottal edzes utan? Mert az is tud ilyet okozni. Foleg ha utanna meg kihult izommal lepcsot maszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!