Manapság már lassan olimpiára viszik a rúdtáncot, nem csak a vetkőzős fajta létezik. ki szeretném próbálni milyen, szerintem az alakomon is sokat formálna stb. (mert elég nagy erőnlét kellhet hozzá) de anyukám teljesen kiakadt hogy kva akarok lenni... tényleg ennyire "veszélyes" ez? Tudok több lányt is aki csinálja vagy érdekli a dolog (a korosztályomban)
Mellesleg 16 éves vagyok, és elegem van abból hogy nem sportolok semmit, ezért akarok valamit elkezdeni.
Természetesen edzőteremben, rendesen felöltözve csinálnám.
2018. nov. 1. 14:23
12/20 anonim válasza:
ez egy sport, jár a lányom is, most lesz 16 éves, 5 alkalom utan már látszik az alakjan.nagyon formál, erő kell hogy megtartsd magad.semmi erotika nincs az órákon.astoriához jár a lányom, ha pesti vagy te is.ott van egy tanciskola.
2018. nov. 1. 14:24
13/20 anonim válasza:
rendesen nem tudsz felöltözni, toppban és kisnadragban kell lenni, mert meg kell fognod, tartanod magad. és a ruha csúszik..járnak husi lányok is, ők is rövidnaciban toppban vannak.
2018. nov. 1. 14:25
14/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a póló maradhat. Azt olvastam abban kell menni. És pólóban meg rövidnadrágban meg lehet menni a legtöbb helyre.
2018. nov. 1. 14:32
15/20 anonim válasza:
a rúdfitnesz a street workout női komplementere.
ehhez rengeteget kell edzeni ezért egyértelműen sport.
anyukád meg valószínűleg az időnként striptizes inkább tánc jellegű előadó művészetre gondolt ami egy másik műfaj.
olvass utána és utána meséld el neki a 2 közötti különbséget,esetleg keress jutúb videókat,ahogy rúdfitneszes csajok kondiparkban edzenek,mert ezekből egyértelműen megvilágítható lenne neki,hogy ez sport és nem a poledance.
2018. nov. 1. 19:39
16/20 anonim válasza:
Sokan az éjszakai életben vonaglást azonosítják a rúdtánccal, de az igazi rúdtánc tiszta akrobatika, komoly izommunka, ismerek olyat, aki lefogyott vele. Én nemrég kezdtem, rendszeresen sportolok, mégis tele van színes foltokkal a lábam.
nem krvás :) én is járok, és nem a rúdon vonaglunk, hanem ahogy előttem is írták, kemény sport ahol az egész testúlyoddal dolgozol, hisz meg kell tartani magad. Ami elsőre nem is sikerül, de nagyon hamar bele lehet jönni... poló eleinte nem zavaró, én is úgy kezdtem, de ahogy jössz bele,egyes elemeknél kell hogy a hasad/oldalad is tapadjon, úgyhogy előbb utóbb melltartóba edzel majd te is, de ez nem azért van h tetszelegj....tényleg vidd el egy órára, vagy mutass neki videókat, mert ezt kár lenne kihagyni, főleg ha érdekel...:)
2018. dec. 11. 13:20
19/20 anonim válasza:
Attól függ,milyen az az irányzat amit csinálsz .Eroelemek és hajlekonysagi elemek nem azok .Ha hosszú ruhában csinálod max a talajelemek fognak menni meg amihez nm kell tapadni.Mindenesetre akkor elegge beszukulnek a lehetőségeid.Az én szememben az ilyen tancolos ,szexizos vonal amit megértek h k*rvas mondanak ,de pl egy póz a rudon nemk.rvas ,hanem tok jó kreatív ,erősít ,hajlekonyabba tesz ha okyan a gyaki és boldogabb leszel tőle .De ez csak az én véleményem .Ja,és én is csinálom ,de én nm rudtancnak hanem rudSPORTNAK/FITNESZNEK hívom,mert azaz irányzat amit képviselek az ez :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!