Mennyire lehet jól megtanulni rúd táncolni 19 évesen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az alapokkal kell kezdeni, de van esély rá, hogy egy ehhez hasonló koreográfiát majd egyszer megtanuljak? [link] (semmilyen sportot nem űztem eddig)2018. szept. 21. 20:24
1/4 A kérdező kommentje:
rúdtáncolni* bocsi
2018. szept. 21. 20:32
2/4 anonim válasza:
Jó sportág,de az edzésenként 2ezer forint szerintem túlzás.Főleg ha kezdő vagy erő nélkül,akkor kellene menned heti 4-5 alkalommal.Szerintem jobban járnál ha csinálnád 2-3 évig a street workout-ot,hogy megszerezd a rúdhoz az erőt ami ingyenes és utána lemenni,hogy már ne kelljen vacakolni és fizetni azért ami ingyen is megszerezhető.
3/4 anonim válasza:
Szia! Èm 18 èvesen kezdtem, több mint egy ève csinàlom ezt a sportot ès ismerek olyat, aki kicsit ducibb, nàlam jòval idősebben kezdte ès most, 2 èv rudazàs utàn nyert egy hàziversenyt. Az edzőm 25 körül volt amikor kezdte ezt a sportot, nagyon vèkony làny ès kb 1 èvre rà megnyerte a magyar bajnoksàgot. Szòval igen, bàrmi előkèpzettsèg nèlkül jöhetsz edzèsre ès 1-2-3 èv mùlva ennèl durvàbb koreòkat is tudni fogsz csinàlni.
4/4 anonim válasza:
Utolsò vagyok, nem kell 4-5 alkalommal jönnöd, èn 3x jàrok. Szerintem kezdőkènt a 2 bőven elèg. Valòban, otthon ingyen megerősìtheted magad, de ha pl utàlsz kondizni akkor nem muszàj csinàlnod, kezdheted rögtön rùdtànccal a sportolàst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!