A rúdtánc túl krvás?
Manapság már lassan olimpiára viszik a rúdtáncot, nem csak a vetkőzős fajta létezik. ki szeretném próbálni milyen, szerintem az alakomon is sokat formálna stb. (mert elég nagy erőnlét kellhet hozzá) de anyukám teljesen kiakadt hogy kva akarok lenni... tényleg ennyire "veszélyes" ez? Tudok több lányt is aki csinálja vagy érdekli a dolog (a korosztályomban)
Mellesleg 16 éves vagyok, és elegem van abból hogy nem sportolok semmit, ezért akarok valamit elkezdeni.
Igen!
A lenyeg a p...ci mutogatas!
Kicsit az, de mert majdnem mindenkinek ez van berögzülve a tudatába. Viszont mellette szép nőies sport, komoly erő, mozgáskoordináció, és ügyesség kell hozzá. Anyud ha van rá mód vidd el egy bemutatóórára, és mutasd meg neki hogy milyen valójában ez az egész, akkor talán megváltozik a véleménye.
Ha tetszik, szerintem is is próbáld ki.
Pont ugyanolyan begyöpösödött gondolat ez, mint az, hogy a világos színek nőiesek...
Semmi k**vás nincs benne, zárt teremben edzetek, ha nem akarod, soha nem kell férfi előtt bemutatnod. Ráadásul iszonyat erős combjaid lesznek tőle. 20/F
Egyáltalán nem. Mondjuk nekem kapásból az a videó jut eszembe, ahol valami balettművész (férfi) rúdtáncolt. Az maga volt a művészet, még a rózsaszín ruháját is alig vettem észre, pedig utálom a rózsaszínt :D
Kérdező, ha szinte meztelenül, sejtelmes fények közt vonaglasz rajta egy bárban, akkor krvás, igen.
Amúgy nem. Nem értek semmit a rúdtánchoz, de erő, egyensúly, művészet, ezek jutnak eszembe, nyilván nem egy rossz mozgásforma.
Az, hogy egyeseknek minden szexuális, az ne legyen a te bajod. Amennyire tudom, a hastánc sem a férfiaknak szólt eredetileg, de végülis mindegy, mert tőlük teljesen függetlenül is egy legitim, okés mozgásforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!